אשמח להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להכוונה
    טל
    16/09/2015

שלום, אני טל בעלת תואר ראשון מבצלאל וניסיון רב בעבודה עם נוער בסיכון. אני רואה את עצמי בשני התחומים וזו הסיבה שמסלול תרפיה באמנות יכול להוות את המיזוג הכשר.
    השאלות כדלהלן:
    1. הבנתי שישנם קורסים להשלמה, האם אפשר להרשם אליהם או לחלקם תו"כ הלימודים עצמם? במידה ולא מקווה שאספיק להירשם עוד השנה אם אפשרי
    2. אשמח לקבל המלצות אישיות על מקומות לימוד ובמידת האפשר (ברור לי שהשניים קשורים אך יחד עם זאת..) במידה וקיים מקום השם דגש רב ומקצועי יותר על הפן הפסיכולוגי- אשמח לשמוע אודותיו או לכל הפחות לקבל את שמו.
    3. הבנתי שמלבד מסלול של תואר שני, קיים מסלול של לימודי תעודה באמנות משקמת. עם יד על הלב- עד כמה ישנה עבורי בפועל ההבדל בין המסלולים, בעיקר אם עיקר כוונתי היא עבודה במסגרת החינוך הבלתי פורמאלי?
    4. כטיפוס שמוכרח להתחדש כל הזמן, עד כמה המקצוע הזה מאפשר את זה?
    5. מישהו ממליץ על מסלול/כיוון אחר מלבד תרפיה באמנות שיכול לשלב בין השניים- כישרון אמנותי וגישה טיפולית?
    6. כל דבר אחר כמו הפנייה למאמר, טיפ אישי או משמעות חיים מעניינת יתקבלו בברכה
    *אציין רק שאני מירושלים, אם הדבר משנה.
    תודה מראש למגיבים
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להכוונה

הוספת תגובה

• אשמח להכוונה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    17/09/2015

שלום טל
    אנסה לענות לפחות על חלק מהשאלות שלך.
    1.קורסי ההשלמה הם קורסי סף, צריך ללמוד אותם לפני תחילת הלימודים. חשוב לסיים את הקורסים בציון 80 לפחות.
    3. לא מכירה את התוכנית ללימודי תעודה באמנות משקמת.
    6. את יכולה להתקשר אתי אנסה לענות ביתר פרוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עפרה

טל
    21/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו