play therapy

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• play therapy
    טלי
    27/09/2015

שלום,
    אני מתענינת בלימודי play therapy יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד ואני גרה באזור המרכז, המקום היחידי שאפשר ללמוד בו את התחום זה מכללת אורנים. רציתי לדעת האם יש לתחום הזה דרישה בארץ? אשמח לשמוע חוות דעת של משהו שלמד את המסלול באורנים. ושאלה נוספת התעודה שמקבלים זו תעודה ממרכז שי לפסיכותרפיה, האם זו תעודה מוכרת של מטפל ?
    תודה,
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    play therapy

הוספת תגובה

• טיפול באמצעות משחק במכללת אורנים

רוית
    29/09/2015

הי טלי,
    מכללת אורנים היא באמת המקום היחיד בארץ בו ניתן ללמוד טיפול באמצעות משחק.
    מאחר וזהו תחום שהחל לתפוס תאוצה רק עכשיו לא ניתן לציין כרגע מה קורה בשוק התעסוקה, בעולם יש לו ביקוש גדול מאד מאד, ואין ספק שהתחום יתפוס גם בארץ, עוד הרבה יותר מאשר טיפול באמנות משום שהוא ממוקד בטיפול בילדים, תחום שחסרים לגביו מומחים.

המשך יום נעים, רוית- מכללת אורנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• play therapy - תגובה

מיה גל M.A.
    05/10/2015

שלום טלי,
    שאלת ספציפית על play therapy אך דעי שדרמה תרפיה הוא תחום קרוב שכולל בחובו תרפיה במשחק, ואולי הדבר ייפתח לך אופציות לימודים נוספות.
    בהצלחה,
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו