מתעניין בלימודי טיפול באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניין בלימודי טיפול באומנות
    רועי
    05/11/2015

היי מיה/עפרה,
    אני מתעניין בלימודי טיפול באומנות. אני בוגר תואר ראשון במזרחנות וצרפתית מאונ' ת"א. כמו כן למדתי שנה שלמה במסלול לעיצוב תעשייתי בחולון (hit) ופרשתי בשל נסיבות אישיות.
    מבחינת שעות מעשיות באומנות, אני לא צריך להשלים דבר (למדתי פיסול, רישום וציור וכן יש לי בגרות 5 יח' באומנות).
    אני מתלבט מעט בנוגע ללימודים גם בשל סימני שאלה שיש לי לגבי מצב התעסוקה שלאחר סיום התואר ואשמח אם תענו לי על שאלה זו.
    דבר נוסף, אני לא מגיע מהתחום, התואר הראשון שלי לא בפסיכולוגיה, אני לא עו"ס ובקיצור מגיע מעט מעולם אחר, אבל אני מחובר לעולם הטיפולי וכן לעולם האומנות. כמה הדבר חריג? זאת אומרת, מה אחוז תלמידי תואר שני שמגיעים עם תואר ראשון שאינו מהתחום הטיפולי/חינוכי?
    ושאלה נוספת- מה החסרונות שלי כאדם שמגיע לתואר שני בתחום, ללא עבר/רקע בתחום?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתעניין בלימודי טיפול באומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    05/11/2015

שלום רועי
    שים לב שלימודי אמנות בתיכון אינם נחשבים במנין שעות האמנות הנדרשות.
    בשביל להתקבל אתה צריך 300 שעות אמנות ממוסד מוכר עי המלג או משרד החינוך.
    על תשכח את קורסי הפסיכולוגיה שצריך להשלים לפני תחילת הלימודים.
    בקשר לשאלתך על אחוז הלומדים שמגיעים מעולם הטיפול, אני חושבת שבערך 30% מגיעים מתחום עבודה סוציאלית ופסיכולוגיה, השאר מגיעים מעולמות תוכן שונים ומגוונים.
    כך שאתה נמצא בקבוצה גדולה של לומדים ללא רקע/עבר.
    נראה לי שהחשוב ביותר ללומדים טיפול הוא להיות בטיפול בעצמם שם נעשת הלמידה החשובה של מקצוע הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו