שאלה לגבי עיסוק עתידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עיסוק עתידי
    מירלה לוקץ
    30/03/2017

אני בת 50 עובדת כמדריכה תעסוקתית לגיל הזהב עם תעודה בתחום. חשבתי בגילי לשדרג את הידע שלי ללמוד. תרפיה באומנות. אני ללא תואר בכלל הציעו לי במכללה בגליל המערבי ללמוד את המקצוע. ללא תואר שנת לימודים. אחת ומקבלים תעודה של המכללה כמקצוע. שאלתי מה הכיוונים שאני יכולה לעבוד איפה יקבלו אותי בתחום???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עיסוק עתידי

הוספת תגובה

• תעודה

ד``ר עפרה קמר
    30/03/2017

שלום רב. אינני מכירה את המכללה המדוברת.
    עד כמה שאני יודעת ז, היום בכדי לעבוד מקומות העבודה דורשים תואר שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה עתידית נא חזרו

מירלה לוקץ
    30/03/2017

עדין מה אופציות שלי לעבוד עם תעודה כזו? האם לגיל הזהב יש מקומות נוספים אופצונאליםנ. לעבוד בקליניקה או בית אבות מה הכיוונים?? מכללת גליל מערבי בשם יד נתן מציעה הכשרה מקצועית בתחום. ולשם אני מכוונת ללמוד בשנה הבאה בע, ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעודה

ד``ר עפרה קמר
    30/03/2017

שלום רב. אינני מכירה את המכללה המדוברת.
    עד כמה שאני יודעת . היום בכדי לעבוד מקומות העבודה דורשים תואר שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו