לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים
    עדי ב.
    10/11/2008

ברצוני להיות תרפיסטית באומנות. הבנתי שבשנה הבאה פותחים בבר אילן תוכנית לשימוש בכלים אמנותיים בטיפול אך ללא אישור משרד הבריאות-תוכנית זו מעניקה תעודה מטעם בר אילן אך לא תעודת מטפל. האם עדיף ללמוד שם או ב"דוד ילין" ששם כן יש אישור מטעם משרד הבריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• לימודים תשובה

תמי הלוי
    10/11/2008

עדי שלום רב,
    לגבי לימודי תראפיה. נכון להיום קיימות תוכניות לימוד רבות באוניברסיטאות ובמכללות השונות. אני מציעה לבחור מקום שמעניק תואר. מאחר והלימודים מאוד רציניים ומחייבים. טיפול באומנות הוא טיפול פסיכולוגי שנעשה בכלים אחרים, המקצועיות חשובה מאוד. לגבי האישור של משרד הבריאות, מוסדות רבים כולל משרד החינוך ואחרים, לא מאפשרים עבודה ללא האישור של משרד הבריאות. כמו כן, הורים שמגיעים לקליניקה פרטית בהחלט רוצים לראות אישור ותעודה על מקצועיות. כך שלימודי תעודה מצמצמים את האפשרויות בעתיד.
    אני באופן אישי למדתי בשלוחת לסלי קול'ג בנתניה ויש לי תואר שני ואישור ממשרד הבריאות. חברותיי שלמדו נניח בסמינר הקיבוצים או דוד ילין, מתקשות לאחר זמן בגלל התעודה ולא התואר לקדם את עצמן.
    אך ברור שגם ליכולת התקציבית חשיבות. לצערי, הלימודים בלסלי מאוד יקרים.
    בכל מקרה המלצתי על מקום שכן יכול לתת את האישור למשרד הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו