לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים
    ליאת
    26/01/2009

שלום רב, אני מתעניינת בלימודי תרפיה באמנות בבית ברל, הואיל וזה ממש קרוב לביתי. הייתי מעוניינת בחוות דעת מכל מי שיודע על הלימודים שם. בנוסף לכך, חשוב לי לדעת, אם בתום הלימודים, יש הבדל ביציאה לשוק העבודה, בין מסיימי הלימודים המקומות שונים, ובנוסף, בין המסיימים עם תואר מוכר לבין אלו שלא( כדוגמת בית ברל). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה!

ליאת
    27/01/2009

לא קיבלתי מענה לשאלתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאוניברסיטת חיפה

עדינה ברגר
    06/02/2009

מאוד קשה לדעת מה יהיה בשנה הבאה בחיפה רב הנסתר על הגלוי אני לא מבינה למה ?אני גם מנסה לדלות אינפורמציה. ביום א 15.3.09 יש יום פתוח בתרפיה באומנות פלסטית באוניברסיטה בחיפה אולי שם יתנו יותר פרטים. צריך גם לעבור מבחן באנגלית והמועד הארשון הוא 20.3.09 הטלפון שלי 0522020201 עדינה בי בי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת - בית ברל

מיה גל
    06/02/2009

ליאת שלום, לדאבוני אין לי ידע אישי לגבי בית ברל. באופן כללי אוכל לומר שניתן לעבוד במקצוע גם עם לימודי תעודה ולא רק עם תואר שני, ברור שההתיחסות אלייך כמטפלת עשויה להיות שונה, אך לא בהכרח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    07/02/2009

ליאת שלום,
    לך ולכל השואלים בפורום זה : מטרת הפורום הינה הרחבת הידע, מתוך הנסיון המקצועי שלנו, בנושא תראפיה באומנות. גם אני וגם מיה סיימנו את לימודנו בלסלי קולג ולכן אנו יכולות לחוות דעה על מוסד אקדמי זה.
    באשר למקומות למידה אחרים (כפי שכבר חזרתי והשבתי לשואלים אחרים) אני מציעה לגשת לשם ולפגוש סטודנטים שכעת לומדים את תחומי התראפיה, ואיתם לשוחח ולהתייעץ. כך עשיתי אני לפני שבחרתי ללמוד בלסלי.
    בהצלחה!
    תמי הלוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו