מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמועות בנוגע לתנאי קבלה חדשים ..ליטל05/03/2009
היי אני כיום לומדת אומנות והוראה לאומנות כתואר ראשון, בשאיפה להגיע לתואר שני עוד שנתיים שלוש ולעשות תרפיה באומנות. עכשיו- מאוד הופתעתי לשמוע שעד היום התואר שאני נמצאת בו מספיק בשביל להתקבל לתרפיה באומנות ונאמר לי שעובדים על חוק חדש שכניראה ייאושר שכל אחד שלא יהיה לו תואר בפסיכולוגיה, חינוך מיוחד ועוד כמה ששכחתי לא יוכלו להתקבל. מישהו שמע על זה משהו? אשמח לבסס את השמועות האלה, שאגב נאמרו לי מפי מרצות במוסד אקדמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליטל
מיה גל M.A.05/03/2009למיטב ידיעתי קיימת הצעת חוק ש"תקועה" כבר זמן רב ושאמורה להסדיר בחקיקה את נושא התרפיה, אולם אינני יודעת מה תוכנה ומן הסתם היא עשויה להשתנות עוד פעמים רבות לפני שתאושר כחוק. אין לי כל ידע בנושא מהתקופה האחרונה ואינני יודעת אם השמועות הללו נכונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחוק
אלון האס15/03/2009החוק לא ממש תקוע. הצעת החוק כבר עברה קריאה ראשונה. את תוכן ההצעה של החוק ניתן למצוא באתר י.ה.ת. זה אכן בלבול בין השמועות, יש הגדרות מאוד ברורות לגבי דרישות הכניסה. אלא שדווקא בנושא הזה, הגמישו את הדרישה - בהתחלה דרשו שרק "מקצועות טיפוליים" יוכלו להתקבל ללימודי המשך של תרפיה באומנות, אבל בלחץ המכללות, הצליחו לוותר על הסעיף - מה שסוכם הוא שכל מי שיש בידיו תואר ראשון, יכול להתקבל, אלא שצריך 6 קורסים שקשורים בתחום (מבוא לפסיכו', תיאוריות אישיות, התפתחותית וכדו') כך, שאם חסרים קורסים ספציפיים, צריך להשלים אותם. במרבית המסלולים הוחלט, לפחות עד שהחוק יגדיר אחרת, שניתן להשלים עד תום השנה הראשונה. נ.ב. עד לא מזמן ניהלתי פורום בנושא, השאלות האלו נידונו מכל הכיוונים - היו תשובות מאוד מפורטות שניתנו ע"י היועץ של הפורום - מוטי מקמורי, שהוא יו"ר י.ה.ת. לצערינו הפורום ירד, בגלל ביטול הקהילות של מעריב NRG ועד לרגע זה, שם העלינו את כל הפרוטוקולים של הדיונים ואפילו קיבלנו תגובות של הפעילים הפרלמנטרים בנוגע לסוגיות של החוק. כך שאם יהיו שאלות נוספות אתן מוזמנות לפנות אלי או אל מוטי - נשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון
מיה גל15/03/2009תודה על העידכון החשוב, מיה גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמי הלוי15/03/2009ליטל שלום,
קראתי את שאלתך ואת התשובות השונות.
אני מציעה לברר עם המוסדות המלמדים תראפיה ולחילופין עם איגוד המטפלים בהבעה ויצירה שנקרא יה"ת. אני מניחה שהם ידעו קצת יותר.
בהצלחה.
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)