לימודים לפסיכודרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים לפסיכודרמה
    שירין
    11/05/2009

שלום
    אחרי תואר ראשון ושני בתחום מחקר רפואי החלטתי לשנות כיוון בחיים וללמוד פסיכודרמה במכון כיוונים. לאחר שהתקבלתי ללימודים שם בחנתי את אופי הלימודים שם ובמקומות אחרים והתברר לי שבניגוד למשל לסמינר הקיבוצים או ללסלי קולג' לא נדרשות 300 שעות משחק במכון כיוונים וזה כנראה בין היתר מה שמונע ממשרד הבריאות להכיר במכון זה כמכון הכשרה למטפלים שאותם משרד הבריאות היה רוצה להעסיק (על פי חוזר מנכ"ל 39/05).
    מאחר וכיום אין חוק בישראל שמסדיר את לימודי הפסיכודרמה בארץ רציתי לדעת האם יש הבדל בין המכונים השונים מבחינת מציאת תעסוקה בתחום?
    האם העובדה שאני אסיים לימודים בכיוונים ולא בסמינר הקיבוצים תמנע ממני לעבוד במקומות שקשורים למשרד הבריאות בעתיד?
    בהנחה שיצא בעתיד חוק שמסדיר את המקצוע האם בוגרי מכונים שלא מוכרים כיום על ידי משרד הבריאות ימצאו עצמם מחוץ למעגל התעסוקה?
    בכל מקרה הייתי רוצה ללמוד תואר שני בתחום - האם המקום היחיד ללימודים הוא לסלי קולג'?
    תודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים לפסיכודרמה

הוספת תגובה

• תשובה לשירין

מיה גל M.A.
    13/05/2009

שירין שלום,
    לצערי אין לי כל דרך לענות לשאלותייך בענין זה. התמחותי היא בטיפול ולא בענייני ההכשרות למיניהן. אני יודעת שיש יוצאי כיוונים שעובדים בתחום, אינני יודעת אם הם יכולים לעבוד במקומות שקשורים למשרד הבריאות אם לאו.
    לענין תואר שני, יש גם לימודי פסיכודרמה לתואר שני באוניברסיטת חיפה, זהו מסלול חדש יחסית למיטב ידיעתי ואין לי מידע עליו מעבר לכך. מאחר וציינת שמילא את רוצה ללמוד תואר שני בתחום, אני מציעה לך לפנות לאוני' חיפה ולאונ' לסלי, לקבל מהן מידע ולעשות את ההשוואה ביניהן.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו