ראיון קבלה אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיון קבלה אישי
    אילת
    20/05/2009

שלום, אני מתכוונת ללמוד בבית ברל- תרפיה באמנות, בקרוב אזומן לראיון אישי, אודה לך אם תוכלי לתת לי קצת אינפורמציה על מה קורה בראיונות הללו, כדי שאבוא מוכנה ולא אהיה נירגשת מידי..
    קראתי שאין לך מושג, כיוון שלמדת בלסלי, אני חושבת שאם תוכלי לשתף מעט, מה היה בראיון האישי שלך- בלסלי, זה יהיה מועיל מאוד, כי השאלה חוזרת ולא נענית, אני מאמינה, שרוח הדברים בראיונות הללו היא דומה פחות או יותר, כך ששיתוף שלך כמנהלת הפורום, יכול להיות מבורך ולהפיג הרבה חששות... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיון קבלה אישי

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    23/05/2009

אילת שלום,
    לגבי מתן מענה לשאלתך. מאחר וכל מוסד אקדמי בונה לעצמו פרופילאחר של סטודנט גם ראיונות הקבלה שונים בתכלית.
    לגבי נסיוני האישי: אמנם חלפו יותר מעשר שנים, אך חלקים ממנו זכורים לי. בראיון היינו קבוצה של כ-4 סטודנטיות, כל אחת סיפרה על עצמה, נשאלה שאלות כלליות וגם שאלות אחרות כגון: איזה בעל חיים את אוהבת, וצבע אהוב עלייך. נשאלו שאלות הקשורות למוטיבציה לעבודה, לסוג של 'אני מאמין' או חזון טיפולי.
    לאחר מכן התבוננו על עבודות האומנות שהבאתי איתי.
    בחצי השני שהיתה קבוצה גדולה ויחד עברנו חוויה בתנועה, ביצירה ובדרמה.
    הראיון ערך מס' שעות והיה בהחלט מעייף מבחינה נפשית/רגשית.
    מקווה שתשובה זו תפיג מעט מחששותייך.
    בהצלחה!
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו