שלום לכולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולן
    אדר
    08/06/2009

היי
    שמי אדר ואני מאוד מחוברת לכל התחום של האומנות ולידלים והחלטתי לשלב בינהם,
    וללמוד תרפיה באומנות טיפול באומנות, הבעיה היא שאין לי כרגע אפשרות לעשות תואר ואני רוצה לעשות קורס שיהיה לי לפחות רק כדי שאוכל להתחיל לעבוד בכך.
    השאלה היא איזה קורס לקחת ממה להתחיל?איפה לומדים את הקורסים האלו? איפה אפשר לחפש עבודה בתחום? באיזה מקומות? אני פשוט לא יודעת ממה להתחיל
    אודה לכם על העזרה
    אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולן

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    08/06/2009

אדר שלום,
    אי אפשר לעסוק בתחום הטיפול באומנות ללא הכשרה מלאה, ז"א סיום לימודי תעודה רצוי תואר שני מלא, וזאת בתנאי שיש לך תואר ראשון בחינוך, עבודה סוציאלית או פסיכולוגיה.
    טיפול באומנות הוא טיפול רגשי העוסק בנפש האדם, אי אפשר להתחיל לטפל ללא לימודים מלאים הכוללים בתוכם התנסות אישית, תהליך טיפול אישי, צמיחה אישית ומקצועית כאחד.
    גם מטפלים שמסיימים את לימודיהם לא כולם יכולים לטפל, הם צריכים הדרכה ליווי והמשך למידה מתמיד - הדרך ארוכה ויש להבשיל לתוכה.
    אני מציעה ללמוד לאט לאט כל תחום. קורסים באומנות, רק אומנות ולצבור שעות (כי צריך המון שעות אומנות - זאת אפשר לברר במוסדות שמלמדים תראפיה באומנות). או פסיכולוגיה, ושוב לאט לאט דרך האוניברסיטה הפתוחה או בכל פעם קורס בסמינירים ומכללות ולצבור ידע.
    לי באופן אישי לקח להגיע אל התואר השני בערך 12 שנים. היו הפסקות באמצע, למדתי בקורסים לאומנות, חזרתי להשלים תואר ראשון וכו'.
    טיפול באומנות הוא תחום רציני ויש להתייחס אליו כך.
    אין קורס הכנה אלא למידה, עקבית, רצינית שמאפשרת התפתחות ויכולת טיפולית בהמשך.
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו