אני צריכה ייעוץ ממיה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה ייעוץ ממיה בבקשה
    מיכל
    15/06/2009

שלום לכן שמי מיכל תמיד היה לי ברור שאני רוצה ללמוד תרפיה בדרמה בלסלי. עשיתי תואר ראשון בחינוך לא פורמלי ותעודת הוראה בבר אילן. פתאום כשאני מגיעה לרגע ההרשמה נפתחה הרשמה באוני חיפה לתרפייה בדרמה תואר שני..ופתאום אני די מבולבלת אוני או לסלי? אני נורא רציתי ללמוד בלסלי אך אני חוששת מכך שזה לא תואר של אוני ישראלי..האם יש לי מימה לחשוש??המחיר יקר כמו שידוע זה שווה את זה? בנוסף רציתי לדעת תהיה לי עבודה במקצוע?כלומר יש ביקוש?? אני רוצה לדעת אם ללכת מבלי לחשוש לסלי או לחפש באוני ישראליות האם הנקודה הזו משמעותית?

תודה מראש על התשובה
    אני שמחה שיצא לי לראות את האתר אולי תוכלו להכווין אותי יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

מיה גל M.A.
    15/06/2009

מיכל שלום,
    אני למדתי בלסלי במסלול הפסיכודרמה,ולא הדרמה-תרפיה, והייתי מרוצה מאוד. אולם לצערי אינני מכירה באופן אישי את המסלול בחיפה ולכן קשה לי מאוד לייעץ לך. ממה ששמעתי המסלול של הפסיכודרמה בחיפה הוא פחות חוויתי מאשר בלסלי, אבל כאמור, אינני יודעת זאת מכלי ראשון.

אני מציעה לך לנסוע לחיפה ולהתרשם, וכן לנסות לדבר עם מישהו שלומד שם, אם לא דרמה תרפיה אז פסיכודרמה, ולשמוע את התרשמותו. בנוסף לכך בדקי מי מרכז את המסלולים בשני המוסדות. במצב כיום אין בעיה לעבוד עם תואר שני מלסלי, ואף להתקבל ללימודי המשך. אינני יודעת אם התואר בחיפה שונה במובן זה.
    עבורי, הלימודים בלסלי היו מאוד משמעותיים, הן מקצועית והן אישית אולם מובן שהדבר אינדיוידואלי וגם המסלולים של דרמה ושל פסיכודרמה הם שני מסלולים שונים עם מורים שונים.
    הרבה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו