שאלה לגבי תנאי קבלה לתרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תנאי קבלה לתרפיה באומנות
    נטלי
    23/07/2009

היי אני לומדת לתואר B.A רב תחומי בחינוך מידע וטכונלוגיה .לאחר מכן אני מתכוונת לילמוד תרפיה באומנות כתואר שני.
    הייתי רוצה לדעת אם המקצוע שאני לומדת הוא תנאי קבלה מספיק כדי לילמוד תואר שני בתרפיה באומנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

טל
    07/09/2009

הי,

לא ציינת באיזה סוג אומנות את מתעתדת ללמוד. אענה לך באופן כללי.
    באפן עקרוני הדרישה של בתי הספר לטיפול באומנות היא תואר ראשון וגם 300 שעות לפחות
    אותן צברת בתחום בו את מתעניינת. מכיוון שסך הכל עליך לצבור 600 שעות על מנת לסיים את התואר.הייתי ממליצה לך לצבור כמה שיותר שעות ולבוא מוכנה עם תיק עבודות,
    אם את צריכה עוד מידע אני ממליצה שתתקשרי לבתי הספר ותבדקי מה הם דורשים ועדיף מוקדם מאשר מאוחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה300 שעות הנוספות.. הן נכללות

במסגרת הלימודים? או שזה משהו שצריך להשלים באופן עצמאי? או שזה שייך להכשרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעות באומנות

טל
    09/09/2009

את השעות צריך להשלים באפן עצמאי.אני יודעת שברוב המכללות כמו בית ברל או סמינר הקיבוצים יש מכינות שאפשר לעשות והן מעניקות שעות מוכרות. כמו כן יש אפשרות לצבור שעות באפן פרטי, אני יודעת שכשמדובר באומנות פלסטית, ישנם ציירים שיכולים לספק לך את השעות. אבל חשוב ללכת למישהו שמוכר על ידי בתי הספר ולא לאיזה מתנס שכונתי. אם יש לך עוד שאלות אשמח לסייע דרך המייל

טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה! בסופו של דבר

חוץ מהעניין הכספי אלו שעות שעושים בהן מה שאוהבים..
    כמו שאמא שלי אומרת.. הלוואי עלי השלמות כאלו מהעבודה.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו