עבודה פרטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה פרטית
    גל
    07/08/2009

שלום
    האם אפשרי לעבוד פרטי, עם הדרכה כמובן, ישר אחרי סיום הלימודים?
    שמעתי כל מיני שמועות שיה"ת דורש כמה שנים עבודה במוסדות ציבוריים לפני פתיחת קליניקה..- פשוט אין כ"כ עבודה כי השוק מוצף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה פרטית

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    09/08/2009

גל שלום,
    אני בהחלט חושבת שהנסיון חשוב ומשמעותי בתחום שלנו. לפתוח קליניקה זה עיניין מסובך ולא פשוט. קליינטים רוצים לשמוע, להרגיש ואפילו לדעת עד כמה אנחנו מקצועיים ועד כמה הצלחנו לגרום לשינוי במהלך טיפול. רופא צעיר לא דומה לרופא מנוסה - תסכימ/י איתי !!!
    יש הרבה עבודה בשוק. העבודה מעייפת, קשה ולעיתים מאוד מתישה אך קצורי דרך.
    מטפל טוב לומד עם הזמן, מאפשר לעצמו לעבור תהליכים רגשיים שהמהירות לא קשורה אליהם.
    אני מסכימה לגמרי עם יה"ת ומציעה לך לאפשר לעצמך לגדול כמטפל/ת בקצב הנכון כמו שצריך.
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקוש לעבודה - חשוב

עדי
    27/09/2009

אני מעוניינת לעשות הסבה מתחום השיווק לתחום תרפיה באומנות (לעשות סוף סוף מה שאני באמת אוהבת וטובה בו (ממה שהסביבה אומרת...). הבעיה היא שנראה לי שקשה למצוא עבודה מסודרת בתחום התרפיה בעוד שבשיווק יש תמיד עבודה ובשכר טוב :-) . לפני שאני עושה שינוי כ"כ משמעותי בחיי הייתי רוצה לשמוע פידבקים על השוק בחוץ. הלימודים בטוח יהיו מדהימים, השאלה אם אח"כ אפשר ללכת עם המקצוע למכולת?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו