מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי בית ברל ותואר שנינורית04/03/2010
שלום,
ראשית - האם הלימודים בבית ברל נחשבים? האווירה שם מאוד נחמדה אבל האם גם מבחינה אקדמית הם נחשבים טובים? האם רואים אח"כ העדפה בקבלה לעבודה למסיימי מוסד אחד על פני אחר?
חוץ מלסלי האם יש עוד מוסד בארץ שנותן תואר שני בטיפול בהבעה ויצירה?
אני יודעת שזה ממש תיאורטי - אבל אם אכן מטפלים יחוייבו בתואר שני האם יש סיכוי שתהיה תוכנית "השלמות" לתואר שני לבעלי תעודה בטיפול בהבעה ויצירה?
כמי שרוצה להתחיל ללמוד השנה המצב קצת לא ברור...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אלכס04/03/2010לגבי בית ברל - תעשי חיפוש פה בפורום לתשובות שהיו כבר בקשר לכך. ממה שזכור לי התגובות היו טובות גם על רמת הלימודים וגם על האווירה שם. לא ידוע לי על העדפה לקבלה לעבודה של מקומות לימוד אחרים על פני בית ברל.
באוניברסיטת חיפה הלימודים הם לתואר שני.
יש תוכנית השלמות לתואר שני בלסלי לבעלי תעודה בהבעה ויצירה. התואר השני הוא בהנחיית קבוצות.
אגב, בכלל לא בטוח שמי שמתחיל ללמוד עכשיו לתעודה יחוייב להשלים לתואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההשלמות לתואר שני בעתיד
עלמה אחת04/03/2010אכן לא בטוח שזו תהיה הדרישה
אבל *** סביר להניח*** שכן.
בכל אופן ממה שאני קראתי אני מבינה שהמגמה היא שכן תדרש תואר שני בעתיד (הלא קרוב כנראה).
זה משהו שבהחלט הייתי לוקחת בחשבון כאשר אני שוקלת ללמוד את התחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
אלכס04/03/2010סביר להניח שלא תהיה דרישה להשלמה לתואר שני למאות אלפים שיש להם תעודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי כן תדרש סוג של השלמות
עלמה אחת04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לעשות לעצמכם חיים קשים?
ליאת07/03/2010אני ממש לא מבינה למה יש כאלו שממש ממש מתעקשים לעשות לעצמם חיים קשים? עוד לפני שהתחלתם ברור לכם שזה מסובך ארוך ועולה הרבה כסף לעשות פ'צים, וממה שאני יודעת אי אפשר בכלל לעשות השלמות מתעודה לתואר. בכל תחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת ומצד שני
עלמה אחת08/03/2010לא לכולם יש את האמצעים הכלכלים ללמוד בלסלי שמאוד יקר.
אני אומרת , למי שיש כסף לסלי היא אופציה היחידה . למי שאין ישנן מכללות שאפשר ללמוד בהן. רק שצריך לקחת בחשבון שיתכן יתידרש השלמות בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפה
אפרת08/03/2010יש את האופציה של אוניברסיטת חיפה
תואר שני שנתיים- כל שנה בעלות של כ20,000 ש"ח
ולאחר מכן שנה שלישית של תכנית התמחות קלינית מתקדמת
המאפשרת השלמת עוד 400 שעות פרקטיקום
עלות שנה שלישית 6850 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר07/03/2010אכן , הלימודים באוניברסיטת חיפה הם לתואר שני.
יש להניח שהדרישה בעתיד תהייה שתוכניות הלימודים לטיפול באמנויות תהיינה תוכניות לתואר שני. עדיין לא הוחלט דבר לגבי מי שכבר סיים את לימודיו ואין לא תואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה יקרה. אין תואר שני
אביתר03/04/2010חבל שאת מטעה את הציבור בפורום.
במל"ג דנים ואמורים היו להגיש עד ה25 לחודש את המלצתם לגבי תואר שני ואם בכלל.
אין תואר שני למטפלים באמנות ולא בטוח בכלל שיהיה.
בכבוד רב
אביתר שטרן
מנהל מכללת ביטוי לאמנות ועיצוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים בבית ברל
הדס21/03/2010נורית היי,
הייתי רוצה לענות לך על השאלה לגבי לימודים במדרשה לאמנות במכללת בית ברל. בתור אחת שלומדת שם במסלול תרפיה באמנות אני חייבת לומר קודם כל שאין על האווירה פה. את מגיעה לפה (ומריחה בדרך את ריח פירות ההדר והתותים) ונכנסת למדרשה האינטימית למראה ועוד יותר מבחינת היחסים בין הסטודנטים ובין הסטודנטים והמרצים.
מבחינה אקדמית הלימודים במדרשה נחשבים ונראה לי שהראייה היא מבחן התוצאה, כלומר כמה בוגרים ממשיכים לאחר הלימודים לעסוק בתחום ולהיות מטפלים באמנות (ויש כאלה לא מעט).
המדרשה לאמנות היא מוסד שאפשר להגדיר אותו כאחד המשפיעים בתחום האמנות בארץ ומקום כזה יכול להביא איתו רק עוד ערך מוסף למי שלומד בו, בעיקר בתחום כמו שלנו, שהוא מאוד יצירתי ומלווה כל העת באינטראקציה בין מטפל למטופל.
מקווה שעניתי לך על כמה מהשאלות.
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"השלמות" לתואר שני לבעלי תעודה
אלכס03/04/2010באוניברסיטת חיפה יש תוכנית "השלמות" לתואר שני לבעלי תעודה בטיפול בהבעה ויצירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר07/04/2010אתייחס לשאלתך השלישית.
כנראה שהחוק ייחייב לימודי תואר שני בכל מקצועות הטיפול בהבעה ויצירה. עדיין לא ברור אם תהיינה (ואיזה ) השלמות תדרשנה מבוגרי התוכניות שכבר סיימו את לימודיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)