תרפיה באמנות- מכללת ביטוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באמנות- מכללת ביטוי
    נילי
    05/03/2010

ברצוני לדעת פרטים אודות לימודי תרפיה באמנות במכללת ביטוי? האם התעודה המתקבלת ממוסד זה שווה בערכה לתעודה המתקבלת בסמינר הקיבוצים או מכללת ברל. האם מוסדות מעסיקים, כגון: משרד הביטחון, משרד החינוך, מעדיפים להעסיק מטפלים מהמוסדות המוכרים יותר, או שמא מדובר במכללה מוכרת ונחשבת, אולם צעירה בשנים? אשמח לתשובה רצינית ומבוססת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפיה באמנות- מכללת ביטוי

הוספת תגובה

• אישית

עלמה אחת
    05/03/2010

אם הייתי הולכת ללמוד במכללה אז הייתי הולכת ללמוד במקום מוכר יותר כגון בית ברל או סמינר הקיבוצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכללת ביטוי

ד``ר עפרה קמר
    06/03/2010

נילי , לצערי אין לי שום מיידע בקשר למכללת ביטויי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך לגבי ביטוי

אביתר
    20/03/2010

יש לי חברה טובה שלומדת שם והגעתי לבקר אותה. המקום אומנם צעיר בשנים (10 שנים) אך הבידול שלו ממקומות אחרים מדהים.
    זה פשוט מכללה שנושמת אמנות ועיצוב ואין כמו ללמוד טיפול באמנות במכללה שמחוברת בנשמתה לאמנות.
    אין דוגמא למכללה שכזו ,לפחות בפעמיים שבקרתי שם.
    נילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו