מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופציות לימודיםעלמה אחת02/04/2010
אחרי בדיקה מדוקדקת של לסלי קולג' (קיבלתי את האלון במייל) ראיתי שהשכר לימוד פי הרבה מכל אוניברסיטה או מכללה פרטית אפילו.
זה מעל או מעבר לכל פרופורציות (מה לעשות שם המשפחה שלי הוא לא רוטשילד).
מה שנשאר( למי שרוצה תואר שני) הוא חיפה הבעייה שם הוא שהם מבקשים ממוצא תואר ראשון 90 שזה ממש כמו פסיכולוגיה קלינית
(אני מקווה שאני טועה)
מבחני כניסה שדומים למבחני מתאם בפסיכולוגיה וכו
אז למרות שהשם שונה אבל תנאי קבלה דומים לאלה של פסיכולוגיה קלינית
שוב .. זה מה שאני קראתי. מקווה שאני טועה ושיתקנו אותי
שבת שלום
מועדים בשמחה
עלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס03/04/2010הממוצע של תואר ראשון הנדרש הוא 85
המבחן הוא - בדיקת הידע באנגלית
אגב, אם את מעוניינת ללמוד פסיכודרמה - יש לך שתי אפשרויות - לסלי וסמינר הקיבוצים. בחיפה מלמדים דרמה תרפיה. ולסלי יחידה שמעניקה תואר שני בפסיכודרמה.
אגב, לימודים בלסלי לנרשמים השנה השנה הם 96 אלף ש"ח.
בסמינר הקיבוצים 57 אלף ש"ח
יש באוניברסיטת חיפה לימודים לתואר שני למטפלים מנוסים - יום בשבוע במשך שנתיים. שוב תנאי הקבלה הם אותם תנאים כמו למסלול רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבורות אבל הסכומים שנקבת
מרוה03/04/2010בהם הם לכל התואר או רק לשנת לימוד אחת?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התואר כמובן
אלכס03/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם 96 אלף הוא סכום שבעיניי גבוהה מא
עלמה אחת03/04/2010בסכום כזה אני יכולה לקנות דירה בחיפה ..
לגבי תנאי קבלה בלסלי הם לא יכולים לדרוש גם שכר לימוד כזה וגם לדרוש ממוצאה גבוה בתואר ראשון
זה כבר too much
אז וויתרו על הממוצע והלכו על לדרוש שכר לימוד שהוא פשוט לא ביכולת של כל אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שזה סכום לא גבוה
אלכס03/04/2010לגבי דרישת ממוצע לתואר ראשון - לא חסרים מטפלים גרועים שסיימו עם ציונים גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסלי אין דרישות לממוצע מסוים בתואר
מרוה03/04/2010הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין
אלכס03/04/2010הם טוענים בין היתר שלא הציונים של תואר ראשון מבטיחים שהמטפל יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תואר שני בטיפול באמנות !!!!!!!!
אביתר03/04/2010כדאי שכל הציבור הנכבד ידע את פרטי החוק לגבי נושא הטיפול באמנות
אין תואר שני כמטפל באמנות ולא היה.
זו הטעיה מכוונת מצד המוסדות .
כל הנושא נמצא בתהליך חקיקה ויתכן שכל נושא התואר השני ירד מהפרק. זו אגב דעתי לאור העובדה שגם רופא לא צריך תואר שני אלא תעודה מקצועית כרופא.
אין ספק שתעודת מקצוע עם בחינות של משרד הבריאות יספקו את כולם.
כמנהל מכללת ביטוי לאמנות ועיצוב ,בה מתקיימת מגמה לטיפול באמנות, נסיוננו רב מאוד בכל נושא החקיקה ואנו מעורבים בכל התהליך.
אם יש לך שאלות אשמח לשמוע ממך
0547882043
אביתר שטרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא מעוניינת למוד טיפול באומנות
אלכס03/04/2010אלא בפסיכודרמה
חוץ מזה שאני לא מסכים עם שום דבר שכתבת בהודעתך ועם כל הכבוד לתפקידך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת או בפסיכודרמה או בדרמה
עלמה אחת03/04/2010תרפיה
למכללת ביטוי עם כל הכבוד לא אלך
אם אלך למכללה (סיכוי נמוך) אלך למכללה מוכרת כמו בית ברל\ סמינר הקיבוצים וכו
כרגע אני די לא בטוחה
אני די "נושבת" לכיוון חיפה מכוון שהשכר לימוד בלסלי פשוט מעל לכל פרופורציה נורמלית
מדאיג אותי הנתוני קבלה שדורשים חיפה
אני מקווה שיש סיכוי שמתחשבים בלקויי למידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי התואר שני
עלמה אחת03/04/2010אני מאוד מקווה שבעתיד תהיה דרישה לכך מכוון שזה יעלה את רמה של המקצוע וגם את היוקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכללת ביטוי
אלכס03/04/2010בלי קשר למוכרות השם של מכללה הלימודים במכללת ביטוי הם בטיפול באומנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפה
אלכס03/04/2010עלות בחיפה בערך 43-45 אלף ש"ח עבור 3-שנות לימוד(כולל שנת השלמה של לימודים קליניים שלא כל אחד שסיים לתואר שני בשנתיים הראשונות מתקבל אוטומטית לשם)
ציון עובר של מבחן כניסה באנגלית הוא 75
כמו כן, נדרשת השלמה לפני תחילת הלימודים בנוסף ל-4 קורסים בפסיכולוגיה גם סטטיסטיקה וגם שיטות מחקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההשלמות אין לי בעיה
עלמה אחת03/04/2010למדתי כבר את המבוא לפסיכולוגיה\ פסיכופתולוגיה \ סטטיסטיקה וכו
אנגלית היא שפת אם שלי כך שמזה אני פתורה
בעייה היחידה היא האם יש התחשבות בלקויי למידה או ועדת חריגים כפי שיש כמעט בכל חוג כגון פסיכולוגיה וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס03/04/2010כדאי שתפני ישירות לחיפה כדי לקבל תשובה לגבי התחשבות בלקויי למידה
דרישות השלמה נוספות הן:
קורס אקדמי (4 נק"ז)בתחום המגמה
קורס מעשי(4 נק"ז = 56 שעות) בתחום המגמה
ציון ממוצע 80 בכל קורסי השלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
עלמה אחת03/04/2010קורס אקדמי ומעשי במגמה? אם תוכל לתת דוגמה לשנהם זה יעזור לי להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס03/04/2010קורס אקדמי - קורס במוסד אקדמי - ניתן להשלים קורס אחד שנתי או שני קורסים סמסטריאליים
קורס מעשי - קורס ממוסד שמוכר ע"י ביה"ס לטיפול באמצעות אומניות של אוניברסיטת חיפה
אני מציע שתבררי אם מוסדות שבהם למדת קורסים של התנסות מעשית בפסיכודרמה או דרמה מוכרים ע"י ביה"ס לטיפול באמצעות אומניות של אוניברסיטת חיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכללת ביטוי
אלכס03/04/2010בלי קשר למוכרות השם של מכללה הלימודים במכללת ביטוי הם בטיפול באומנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמכללת ביטוי
עידן12/04/2010ראיתי במו עיני טיוטה של החוק שכבר עבר קריאה ראשונה והוא כולל דרישה לתואר שני, אז לא ברור לי על סמך מה אתה כותב ומטעה. וחוצמזה, תואר שני זה בכלל סטנדרט כבר בכל העולם. ואפרופו הטעיות ממה שהבנתי וקראתי בחוזר מנכ"ל אתם בכלל לא מוכרים ע"י משרד הבריאות, אז על סמך מה אתה מביע דעה מקצועית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכללת ביטוי
אלכס12/04/2010נציג מכללת ביטוי לכאורה מתייחס לכך שמועצה להשכלה גבוהה היא גוף מאוד מסורבל ולכן לא תצליח להגדיר קריטריונים משותפים לכל המקומות שמלמדים טיפול בהבעה ויצירה והחוק יתקע בועדת הכנסת ולא יעבור בשנים הקרובות.
אני כמובן חושב אחרת, ולאחר שהגשו המלצות של משרד הבריאות למל"ג, יקח עוד זמן עד מל"ג יגבש קריטריונים לתוכנית לימודים שמעניקה תואר שני, אך החוק כן ימשיך ויעבור בזמן סביר בקריאה שניה ושלישית בכנסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני בדעה
עלמה אחת13/04/2010שאם כבר ללמוד במכללה עדיף אחת שהיא מוכרת בעלת שם וותק
כמו סמינר הקיבוצים, בית ברל , תל חי וכו
זאת דעתי כמובן
אישית אני נותה לכיוון תואר שני (בתקווה שבחיפה ... מלסלי די ירדתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)