מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי ביום פתוח בבית ברל!מיכל ריפלר13/05/2010
סה"כ הם הרשימו אותי רק חבל שנסעתי עד לשם כדי לשמוע שאם אני רוצה לעבוד כמטפלת באומנות בבתי ספר אני צריכה תעודת הוראה ,זה אומר שצריך ללמוד שנה נוספת בנוסף לשלוש שנים של התרפיה,מה לא יכלו למסור לי את זה בטלפון?!...... דבר נוסף שהבנתי הוא שלדוגמא מכללת דוד ילין מתמקדת יותר בחינוך ופחות בצד הטיפולי האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
אלכס13/05/2010הייתי מציע לא לקבל כמובן מאליו את מה שמכללה/אניברסיטה אחת אומרת על מכללה/אניברסיטה אחרת. סה"כ זה מאבק בין המכללות/אוניברסיטאות על אותם סטודנטים פוטנציאליים, ואם תהיי במקום אחר ביום פתוח, אז אולי יזכירו את ה"נקודות תורפה" של המתחרים שלהם שלא תמיד זה מדוייק ונכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודת הוראה
אפרת15/05/2010לא מדוייק, ישנה אפשרות לעבוד במשרד החינוך ע"י המתי"אות למיניהן ללא תעודת הוראה רק שהשכר הוא נמוך משמעותית מאשר אם ישנה תעודת הוראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
מיה גל M.A.16/05/2010ניתן לעשות השלמה לתעודת הוראה לעובדים פארא-רפואיים תוך שנה, הלימודים הם יום בשבוע אחה"צ ולןא חייבים לעשות זאת ישר עם ההצטרפות למשרד החינוך. אפשר לעשות זאת גם כעבור כמה שנים.
הלימודים מסובסדים ע"י משרד החינוך ואינם יקרים.
לא הייתי לוקחת זאת כשיקול שלא ללמוד אם החלטת שאת רוצה להיות מטפלת.
בהצלחה
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה
אפרת16/05/2010איפה ניתן לבצע את ההשלמה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון , היכן עושים השלמות?
מיכל ריפלר16/05/2010דבר נוסף וחשוב:
ברצוני לעבוד כמטפלת שכירה ולא עצמאית היכן אוכל לעבוד בתחום כתרפיסטית באומנות כשכירה עם שעות מסודרות בעיקר בבקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה במקומות ציבוריים
אלון האס17/05/2010מה שהכי חשוב להבין, זה שמה שאת שומעת היום עשוי להשתנות עוד השנה -
חקיקת החוק שמסדיר את נושא התרפיה עדיין לא הסתיימה,
אף אחד לא באמת יודע מה יהיה עד שאת תגמרי את הלימודים -
לגבי משרד החינוך - בתחילת דרכי עבדתי דרך מתי"א - קיבלתי אותו שכר כמו היתר, אבל היו לי פחות תנאים - לא הכירו לי בנקודות הזכות.
לגבי מקומות עבודה ציבוריים - במידה והחוק יעבור - נוכל גם לקבל תקנים. כרגע למשל, הועלו מספר חוקים שקשורים לתקנים שהיינו יכולים לקבל, אבל הושמטנו מהרשימה, היות שאין עדיין חוק שמגדיר את התרפיה באומנות כמקצוע,
מה שצריך לקחת בחשבון הוא - שהחוק כפי שהוא מוצע כיום כולל גם דרישה לתואר שני,
במקרה כזה - צריך לבחון האם את תכנסי לתוך ברי המזל שעדיין לא ידרשו מהם, או שכבר תאלצי ללמוד במסלול שזכה להכרה לתואר שני - כיום לאף אחד אין את כל האישורים -
יש שני מסלולים לתואר שני, אבל הם האחד לא קליני והשני לא ישראלי, כל יתר המסלולים עדיין הם רק מעשיים ולא זכו להכרה לתואר שני,
בקיצור - מה שצריך הוא להמר נכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון ממיכל
מיכל ריפלר17/05/2010היי אלון
מה היית עושה אם היית במקומי, היכן היית בוחר ללמוד... עזוב כרגע את השיקול הכלכלי.
וסליחה על הבורותתתת מה זה מתיא ואיך מגיעים לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני כנראה אעשה
עלמה אחת17/05/2010אלמד תוכנית אחרת שהוא תואר שני קליני (שנתיים)
מכנה לי הכשרה בפסיכותרפיה
אם ארצה אחרכך אוכל לעשות תעודה בטיפול בהבעה ויצירה
מורכב.. אבל גם המצב בטיפול באומנויות לא ברור כיום
אני עברתי את הגיל שאני יכולה להרשות לעצמי לברבר סתם.
חבל.. שזה ככה שבגלל המצב הלא ברור שאין כלכך אופציות התחום מפסיד אנשים יילמדו ויעסקו בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני בפסיכותרפיה
אלכס20/05/2010איפה את מתכוונת ללמוד לתואר שני קליני בפסיכותרפיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי פסיכותרפיה וייעוץ
ורד21/05/2010תיקון קטן לגבי לימודי פסיכותרפיה וייעוץ - בהמשך של דבריה של עלמה אחת
לא מדובר בלימודי תואר שני, אלא לימודי תעודה תלת שנתיים של אונ' בריטית שאינה מוכרת בארץ.
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אבל ממש לא נכון!!
עלמה אחת21/05/20101 זה אכן תואר שני (שנתיים +פרקטיקום+ עבודת גמר)
2המכללה אכן מוכרת בארץ למרות שהיא מקבלת חסות מאוניברסיטה מחו'ל
ויש יום פתוח לקראת סוף החודש ...
את טועה ומטעה!!
אני לא מתכוונת לתת יותר פרטים על גבי הפורום מכוון שאין לי כל כוונה לשווק את התוכנית או את המכללה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, חשבתי על כך
אלכס21/05/2010ראיתי את המסלול הזה ואני מבין שכרגע באתר שלהם לא ניתן להגיע לדף של לימודים לתואר שני.
יש חוק בישראל, לאחר הפרשה של אוניברסיטת לטביה, שאסור לפתוח שלוחות של מסלולים חדשים מחו"ל בארץ. השלוחות הקיימות חייבות "להתגייר". למשל, לסלי שאומנם מאריכים את רשיונה כל שנה, אך היא אמורה באיזשו שלב להעשות ישראלית.
אני תוהה מה הסיבה שכמו שכתבתי לא ניתן להגיע לדף עם תאור של תואר שני שלהם. אולי זה קשור שעלו עליהם שהם לא חוקיים בארץ מבחינת התואר השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
אלכס21/05/2010הייתי ממליץ לך לבקש לראות את את האישור של מל"ג לקיים את המסלול הזה בישראל.
לא יודע מתי קיבלת מהם קובץ וורד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את הקובץ לפי כמה שבועות
עלמה אחת22/05/2010לטענתם תוכנית התואר שני חדשה מאוד
ואל דאגה למרות שאני לא דוגלת לפסול מראש כל אופציה אני לא מתכוונת ללכת כעיוורת . אלך ליום הפתוח ואשאל את כל השאלות בצורה מאוד ישירה כי יש שם כמה דברים שאני קצת סקפטית לגביהם.
ואם גם אתה מעוניין בתשובות ולא רק לפסול תגיע גם אתה ליום הפתוח
אגב באתר שלהם עצמו יש יותר אינפורמציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
אלכס22/05/2010שפתיחת מסלולים חדשים של שלוחות מחו"ל לתארים אקדמיים זה מנוגד לחוק הקיים, ובוודאי התואר לא יכול להיות מוכר בישראל. אבל שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הולכת מחר ליום הפותוח
עלמה אחת22/05/2010זה לא עולה כסף .. שם אקבל את התשובות
זה ממש לא חוכמה לפסול כל דבר מבלי לברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה לברר
אלכס22/05/2010למרות שזה נשמע לי לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה נשמע גבולי
עלמה אחת22/05/2010אבל אני לא פוסלת .. אני הולכת לבדוק את הנושא טוב טוב..
הכי קל זה לפסול כל דבר אבל זו לא חוכמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכר לימוד
אלכס22/05/2010האם אמרו לך את גובה שכר לימוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני גם אברר ביום הפתוח
עלמה אחת22/05/2010אבל יש לי הרגשה שזה פחות מלסלי ויותר לכיוון של מכללות פרטיות .
אבל שוב.. מחר יום פתוח ושם המקום לברר הכל
אם גם אותך זה מעניין גם אתה יכול להגיע ולהתרשם (או שלא להתרשם)
שוב הכי קל זה לפסול מראש יותר חכם (נראה לי) זה לבדוק את הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלת אותם לגבי שכר לימוד?
אלכס22/05/2010למשל, הייתה פה בארץ עד לפני כמה שנים שלוחה של אוניברסיטת דרבי גם מאנגליה. הלימודים לתואר שני בטיפול התנגותי קוגנטיבי עלו 90 אלף ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי אבל כמו במקומות אחרים
עלמה אחת22/05/2010הם מעדיפים לא לענות לשאלות כאלה בטלפון
כמו שלסלי לא ענתה פה על גבי הפורום לשאלות על שכר לימוד וגם לא רצו לענות לי ששאלתי בזמנו
בטלפון.
שוב... אני הולכת מחר ליום הפתוח כי אני מאמינה שהכי קל בעולם זה לפסול מראש . קל אבל זאת לא חוכמה. אם אדם רוצה ללמוד טיפול הוא צריך לבדוק כל האופציות שלפניו זה הכל.
זה שאני הולכת ליום הפתוח זה לא אומר שאני חותמת על חוזה או מתחייבת לכלום. זה אומר שאני פשוט פתוחה לבדוק את הנושא לעומק.
שוב אם זה מעניין אותך רצוי שתבוא גם ותבדוק בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון להתקשר אליהם
אלכס22/05/2010אגב, כאשר התקשרתי ושאלתי בלסלי לגבי גובה שכר לימוד אז קיבלתי תשובה, כמו גם הם שלחו לי חוברת עם גובה שכר לימוד בלי הייתי צריך להגיע אליהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אפרת25/05/2010מה הניבו הבירורים? מעניין לשמוע על התוכנית הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי חיפה
אלכס17/05/2010משנה הבאה תהיה שנת השלמה קלינית לאחר תואר שני במסגרת ביה"ס ללימודים מתקדמים בעלות של 7000 ש"ח, יום לימודים אחד בשבוע, ופרקטיקום של 400 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלכס
מיכל ריפלר18/05/2010סליחה אבל איפה ועל מה אתה מדבר..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאונ' חיפה בבית הספר ללימודי המשך
אלכס18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבעלי תואר2 בהבעה ויצירה באונ' חיפה
אלכס18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד ילין
ד``ר עפרה קמר20/05/2010הלימודים בדוד ילין מתמקדים בטיפול בלבד, טיפול באמנות ולא בחינוך כפי שנאמר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)