לגבי תרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תרפיה באומנות
    מיכל ריפלר
    15/06/2010

היי האם זה נכון שקשה להיכנס לעבוד כמטפלת באומנות בבתי ספר כיוון שאין משאבים/ תקציב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי תרפיה באומנות

הוספת תגובה

• למיכל

מיה גל M.A.
    17/06/2010

מיכל שלום,

קשה לי לענות לשאלתך מאחר והיא תלויה בגורמים רבים: באיזור שבו את מחפשת עבודה, בביקוש ובהיצע של טיפול באמנויות בבתי הספר באיזור זה וכממובן בשיקולי תקציב של משרד החינוך. באופן כללי אוכל לומר לך שאישית לא נתקלתי בבעיה בענין זה ואני מכירה מטפלים רבים העובדים במשרד החינוך.

בהצלחה,

מיה גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה בבתי ספר

ד``ר עפרה קמר
    17/06/2010

האמת היא שגם אני לא ניתקלתי בבעיה בענין עבודה במערכת החינוך. ה'מתיאות' קולטות מטפלות באמנויות בכל אזורי הארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופרה ממיכל

מיכל ריפלר
    20/06/2010

היי עופרה
    אז בהנחה שסיימתי את לימודי כמטפלת אני אמורה לפנות למתי"א מרכז שתשבץ אותי לעבודה במשרד החינוך? ומה לגבי משרד הבריאות כיצד ניתן לפנות אליהם?
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו