מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלמת שעות אומנות במרכזזהבה07/07/2010
שלום רב,
רציתי לדעת היכן אני יכולה לעשות שעות השלמה באומנות באיזור המרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה
אלכס07/07/2010יש לך אפשרות בסטודיו "במוזיאון"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזהבה
מיה גל M.A.07/07/2010זהבה שלום,
אני חושבת שאת יכולה לעשות זאת גם במכללת "ביטוי" המתמחה בטיפול באמנות פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם
זהבה07/07/2010עזרתם לי מאוד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמות
ד``ר עפרה קמר07/07/2010גם במוזיאון נחום גוטמן בנוה צדק פתחו קורסים להשלמת שעות אמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת שעות אומנות בשנקר ובמכון אבני
אנג'י07/07/2010הי,
יש אפשרות להשלים ש300 שעות בשנקר ("ארטי שנקר" בגוגל יספק את כל הפרטים). הם ממוקמים בברמת אביב ליד אוניברסיטת ת"א ויש תוכנית של אמצע שבוע ותוכנית לימי שישי בלבד. אם אני זוכרת נכון התוכנית הבאה נפתחת בסוף ספטמבר.
אני השלמתי במכון אבני (בדרום ת"א) - מדובר בקורס של 150 שעות, פעם בשבוע בערב.
בכל מקרה, הכי חשוב לוודא שהמוסד שאת מתכננת ללמוד בו מכיר במקום בו את משלימה שעות בגלל שיש מקומות (כגון אונ' חיפה) שמאפשרים השלמה רק במקומות מוגדרים.
בהצלחה !
אנג'י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משלימה בסטודיו לציור בכפר סבא
מיכל11/07/2010הי
אני משלימה בסטודיו לציור בכפר סבא, אצל בוגרת המדרשה, אני מסיימת אצלה את כל ה 600 שעות בשלושה חדשים הקרובים, אם תרצי אקשר בניכן....
ביי מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואאו
אלכס11/07/2010איזה קיצור דרך "נפלא"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו וואו!
מיכל18/07/2010באמת נפלא, אנחנו עובדות כל יום , כמו בית ספר לציור מהסרטים, שבע שעות, מריחות, אוכלות ונהנות מהצבעים, תולדות האמנות, טקסטורות וחמרים שונים וכייפים.. מומלץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהייה
אלכס18/07/2010יש לך זמן גם לעכל את מה שאת עושה?
נראה לי שיש צורך ביותר מ 3 חודשים לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נפלא!
מיכל23/07/2010כמו ב"ס לציור בפירנצה.... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב - לא ענית על שאלתי
אלכס23/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה :)
מיכל25/07/2010ברור שאני מעכלת...כל יום! זה כל היופי! חוויה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי מה ברור לך
אלכס25/07/2010כמות כזאת של השעות בתקופה כל כך קצרה זה "חטא" לפי דעתי עם המקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לספר לך מתוך חוויה אישית
מיכל27/07/2010אני יכולה לספר לך מתוך חוויה אישית שלי, שלמידת אמנות באופן רציף ועקבי ללא הפוגות של שבוע או יותר אלא, של יום או יומיים מותירות החומר הנלמד והמסקנות להבא טריות ומוחשיות....אני נהנית ללמוד בצורה כזו וכנראה שזה מתאים לי ולשאר הבנות שלומדות איתי בקבוצה, יכול להיות שלכל אחד מתאים דבר אחר...בהצלחה לכל אחד ובהנאה...כי הכי חשוב ליצור וליצור בכיף ובחדווה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתךל
מיכל28/07/2010כאכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון אבני
ורד18/07/2010היי אנג'י
איך היה לך במכון אבני? יש מערכי שיעור קבועים, נושאים מסויימים שלומדים? יוצאים לטבע?
אשמח לדעת את התרשמותך
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת שעות במכון אבני
י.א.19/07/2010הי,
לגבי הלימודים במכון אבני - המורה אומנם נחמד, ויש גיוון (חומרים שונים, ציור מודל, טבע דומם, בחוץ), אבל אני הרגשתי שהסגנון קצת מפוזר ולא מובנה מספיק עבורי (למרות שבאתר נראה שיש תוכנית מסודרת, בפועל זה הרבה יותר גמיש ונתון לשינויים).
לפני שנרשמתי במכון אבני חיכיתי כמה חודשים לקורס שהיה אמור להיפתח בארטי שנקר - כאמור, הוא נפתח בתחילת תשע"א. מקום אחר שנראה רציני ושקיבלתי עליו המלצות, הוא מנשר (שייך לאוניברסיטה הפתוחה) שגם שם עומד להיפתח קורס. יש לי מידע משני המקומות ואם את רוצה אעביר לך - תשלחי לי כתובת מייל ואשלח בשמחה.
בכל מקרה, חשוב לוודא שהמקום בו את צתכננת ללמוד מכיר באותו מוסד (במקרה הזה מדובר בשלוש מוסדות מוכרים, אך בכל מקרה שווה לוודא).
בהצלחה !
אנג'י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת שעות אמנות
ורד20/07/2010היי אנג'י
תודה רבה על האינפורמציה
יש לי פרטים לגבי מנשר - הוא מוכר עד כמה שידוע לי ע"י חיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
אפרת20/07/2010היי אנג'י
תוכלי לשלוח לי את הפרטים לגבי הקורסים במקומות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם סדנאות בבית ברל
מיכל27/07/2010יום רביעי אחה"צ. 300 שעות בשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע הגיוני
אלכס27/07/2010300 שעות בשנה ולא 600 שעות בשלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באמנות
דנה28/07/2010כמה זה עולה 300 שעות באומנות? אני כרגע סטודנטית ומחפשת מקום שאני יכולה להשלים שעות אמנות כנרדש אבל לא להתרושש מבחינה כלכלית.
מכירים דבר כזה?
נ.ב.
באוניברסיטת חיפה, אמרו לי שאני צריכה "להשלים" בעקרון 3 קורסים ולאו דווקא 300 שעות, זה הגיוני לאחר כל הנאמר פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/08/2013שלום לכולם.
ברצוני לציין שהמל״ג דורש 300 שעות ממוסד מוכר על ידי המל״ג עצמו או על ידי
משרד החינוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/08/2013שלום לכולם.
ברצוני לציין שהמל״ג דורש 300 שעות ממוסד מוכר על ידי המל״ג עצמו או על ידי
משרד החינוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)