מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת איפה ללמוד?סיון14/07/2010
שלום. שמי סיון וזה פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה... בעוד שנה אני אסיים את לימודי לתואר ראשון במדעי ההתנהגות. חשבתי אולי להמשיך לתרפיה באומנות, אך אני עוד לא סגורה על התחום ובודקת אופציות. למקרה שאחליט להמשיך בכיוון הזה... רציתי לשאול- האם עדיף תואר על תעודה? והיכן ניתן ללמוד תואר חוץ מלסלי ואוניברסיטת חיפה? ומה עדיף?
ושאלה נוספת- האם כל המדריכים לתרפיה באומנות מאד כישרוניים באומנות או שמספיק לאהוב את התחום?
ולגבי השלמת השעות- איך המכינ שבית ברל עושים בקיץ? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס14/07/2010את שואלת מה עדיף - לימודי תואר שני או לימודי תעודה. מאיזה בחינה עדיף?
כרגע לסלי ואונ' חיפה היחידים שמעניקים תואר שני.
לגבי לסלי יש צורך להשלים 300 שעות באומנות לפני תחילת הלימודים ו-300 נוספות עד לסיום הלימודים. בחיפה - יש צורך להשלים 56 שעות באומנות לפני תחילת הלימודים וקורס שנתי תאורתי באומנות. מכאן את יכולה להבין שכל אחד יכול לעשות זאת ואין צורך להיות אומן בשביל זה.
לגבי קורסי השלמה בפסיכולוגיה בבית ברל - אני מכיר את המרצה של הקורסים האלה - הוא מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ושאלה נוספת
סיון14/07/2010בחיפה שכר הלימוד האו אוניברסיטאי?
היכן אתה למדת? והבנתי שקשה למצוא עבודה בתחום? האם זה נכון?
ומה בערך המשכורת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס14/07/2010בחיפה שכר לימוד הוא 18 אלף ש"ח לשנה כאשר לימודים נמשכים שנתיים. אם מעוניינים לעבוד לא רק במשרד החינוך אלא גם במשרד הבריאות ישנה שנה שלישית לאחר התואר שהיא במסגרת לימודים מתקדמים בעלות של 7000 ש"ח.
לגבי קבלה לעבודה - כרגע זה לא משנה אם זה תואר שני או לימודי תעודה מבחינת קבלה לעבודה במשרד החינוך או במשרד הבריאות.
אני מתכנן ללמוד לא בשנה הקרובה אלא בשנה שלאחריה.
שימי לב שמקומות לימוד לתעודה (חוץ מאונ' חיפה ולסלי שהם לתואר) שמאושרים כדי להתקבל לעבודה במשרד החינוך או למשרד הבריאות הם : סמינר הקיבוצים, לוינסקי, בית ברל, דוד ילין, תל חי.
עומד לצאת חוק חדש שיחייב לימודי תואר שני, אך כנראה יקח כמה שנים עד שמוסדות הנ"ל שמלמדים לתעודה יקבלו אישור לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף מבחינת תעסוקה בעתיד
סיון14/07/2010נשמע שתואר שני יותר "יוקרתי" אך האם רואים את ההבדל בפועל?
האם יש הבדל בביקוש לבעלי תואר לעומת תעודה?
והאם יש הבדל בשכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק מבררת גם
גלית14/07/2010גם אני עשיתי הרבה בירורים, והבנתי שהכי חשוב זה ללמוד במסגרת תואר שני. לפי הבירורים שעשיתי בינתיים שני המקומות הם מקומות טובים ללימודים. כמו שאלכס אמר שעות האמנות שצריך להשלים הם תנאי הכרחי לעבודה בתחום ולפי מה שהבנתי מספר השעות בחיפה לא מספיק, אני לא יודעת מה זה אומר מבחינת משרד הבריאות, אני מבררת את זה עכשיו. אם יש לך תובנות בהמשך אשמח לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס14/07/2010תואר שני בלסלי עולה 100 אלף ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)