מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלמת שעות דרמהיוכי28/07/2010
ממה שהבנתי בהודעות הקודמות יש כמה אפשרויות להשלים שעות אומנות בצורה מרוכזת (אם כי 600 שעות בשלושה חודשים באמת נשמע מוגזם). האם יש אפשרות דומה בדרמה. משחק, בימוי וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס28/07/2010החול לתיאטרון אוניברסיטת חיפה
ביה"ס הגבוה לאמנויות הבמה "בית צבי"
סטודיו למשחק "ניסן נתיב"
ביה"ס למשחק "יורם לוינשטיין" (סל"ה)
תיאטרון הגוף- בי"ס לתיאטרון פיזי ע"פ שיטת לקוק
ביה"ס לאמנויות הבמה של סופי מוסקוביץ'
ביה"ס למשחק של ענת ברזילי
מנשר – מרכז ללימודי אמנות ותרבות
מרכז ביכורי העיתים
מקומות מוכרים נוספים ברחבי הארץ הם אלו הנתמכים ע"י מנהל התרבות של משרד התרבות והספורט - באתר ממשלתי של המשרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוכי
מיה גל M.A.01/08/2010אלכס פירט בתשובתו המון אפשרויות להשלמת שעות.
אוסיף רק שלמיטב ידיעתי, לפחות כך היה בעת שאני למדתי, את צריכה בשלב ראשוני 300 שעות ולהשלים 300 שעות נוספות במהלך התואר, כך שזה יוריד לך את הלחץ. בנוסף, בזמנו כאשר למדתי באוניברסיטת לסלי ניתנו שעות של משחק כחלק מהתואר, אינני יודעת מה המצב שם כעת, אני מציעה לך לבדוק שם ובמוסדות אחרים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה
יוכי12/08/2010אני שואלת על קורסים מרוכזים.
בררתי בחלק מבתי הספר שאלכס ציין והם מציעים מסלולים שנתיים שלא מתאימים לי מהסיבה הפשוטה שאני עובדת מלא בשנה הקרובה. אז אפ י קורסי ערב או משהו מרוכז שאתם יודעים ליו אשמח אם תיידעו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס12/08/2010בביה"ס הנ"ל מתקיימים לימודי משחק במסלול מקצועי מלא. בפנייתך עליך לברר על קיום סדנאות או מכינות המוצעות מעת לעת. על פי רוב פתיחתן תלויה במספר הנרשמים
בית הספר למשחק באר שבע
בית הספר לתאטרון בובות של דבורה צפריר
בית ספר לתאטרון בובות חולון
בית צבי
החזותי ירושלים
המרכז לתיאטרון אלטרנטיבי שלומי
הסטודיו חולון
יורם לוינשטיין
ניסן נתיב - ירושלים
ניסן נתיב - תל-אביב
סופי מוסקוביץ'
תאטרון הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במיקום ההודעה
אלכס12/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס12/08/2010בביה"ס הנ"ל מתקיימים לימודי משחק במסלול מקצועי מלא. בפנייתך עליך לברר על קיום סדנאות או מכינות המוצעות מעת לעת. על פי רוב פתיחתן תלויה במספר הנרשמים
בית הספר למשחק באר שבע
בית הספר לתאטרון בובות של דבורה צפריר
בית ספר לתאטרון בובות חולון
בית צבי
החזותי ירושלים
המרכז לתיאטרון אלטרנטיבי שלומי
הסטודיו חולון
יורם לוינשטיין
ניסן נתיב - ירושלים
ניסן נתיב - תל-אביב
סופי מוסקוביץ'
תאטרון הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
אלכס12/08/2010תנסי ב ע"י חיפוש בגוגל של אתר:
מטאפורה - סדנאות תרפיה באמנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)