מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תואר שני
יפעת08/03/2011איך אני יודעת אם בית ברל למשל קיבלו הכרה לתואר שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באומנות-ביאטריס01/08/2010
שלום, אני מחפשת את דרכי כבר זמן רב, בעלת BA במדעי ההתנהגות ( עובדת כבר שנים בהיי-טק)והחלטתי שאני רוצה ללמוד טיפול בהבעה ויצירה. ראשית כל גיליתי שהלימודים מאוווווד יקירים.... בית ברל, סמינר הקיבוצים יותר מ20 אלף לשנה. אני גרה בצפון (בעמק יזראעל) אבל לא ראיתי מסלולים של תרפיה באיזור.
מה דעתכן על מכללת "ביטוי" נשמעים נחמדים וגם ניתן להשלים את שעות האומנות.
מה לגבי מכללת תל חי?
לא עדיף כבר לעשות תואר שני בלסלי ? הרי המסלולים הם 3 שנים ועולים בסביבות 20000 ש"ח לשנה + השלמת אומנות.
אני צריכה קצת יעוץ ועזרה, מכיוון שיש לי 2 פיות להאכיל, אני מאוד חוששת מההוצעה הגדולה.
ההרשמה לרוב המוסדות נגמרת בקרוב, אשמח לקבל תשובה בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס01/08/2010אם את יכולה להרשות לעצמך לשלם 100 אלף ש"ח אז הלימודים בלסלי יכולים להיות טובים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביאטריס שלום רב
לורי02/08/2010בהמשך לפרסום הוועדה להסדרת הטיפול באמנויות מה- 29.7.10 של המל"ג ומשרד הבריאות "טיפול באמנויות יוכר מעתה רק למסיימי תואר שני".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
אלכס02/08/2010"עם זאת, החוק יחול רק על סטודנטים שיחלו לימודיהם בטיפול באמנות לאחר אישור ההמלצות, וצפוי להכיר במטפלים באמנות שכבר עוסקים במקצוע בארץ. "
יכול לקחת עוד כמה שנים עד שהמסלולים הקיימים שמלמדים לתעודה יתארגנו לקראת התואר השני. יש סיכוי לא קטן שתוגדר תקופת מעבר של כמה שנים לכך עד שתהיה דרישה סופית של תואר שני בפועל.
ההמלצות של מל"ג הנ"ל הועברו לועדת הכנסת שתצטרך להגדיר את תקופת המעבר עד שהתואר השני יהיה מחוייב בפועל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם בחיפה
דפנה03/08/2010גם באוניברסיטת חיפה יש לימודי תואר שני לתרפיה באומנות וזה יהיה קרוב לך לעמק יזרעאל ובשכר לימוד נמוך משל לסלי.
אגב, לדעתי ההרשמה בחיפה כבר סגורה אבל תמיד שווה להרים טלפון, אם תצטרכי השלמות תוכלי לעשות אותן כבר השנה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק העניין
אלכס03/08/2010שבחיפה זה מזמן לא אקטואלי לגבי לימודים בשנה הקרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר03/08/2010יש לציין שהמל"ג הגיש את המלצותיו לוועדת הכנסת ואישר אתמול למכללות להגיש תוכניות לתואר שני . שם התואר ' טיפול באמנויות- התמחות ב.........".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון
אלכס03/08/2010נקווה שתצליחו לפתוח את תוכניות לתואר שני בהקדם(כנראה, לא השנה, אז בעוד שנה)
האם מדברים על תקופת ביניים של כמה שנים עד שהשינויים יתייצבו?
אם כן, מה יהיו תנאי הקבלה בינתיים?
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
ורד04/08/2010,תודה רבה על העדכון
האם יש מידע על המוסדות שעתידים להגיש בקשה ללמד לתואר שני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/08/2010בזמנו שאלתי את שאלה זאת את מי שיכול היה לפי דעתי אולי לתת לי תשובה על כך. מה שהבנתי מתשובתו שכדי לדעת אם מוסד מסויים הגיש בקשה למל"ג לפתוח מסלול לתואר שני יש צורך לפנות בכתב לכל מוסד כזה ובהתאם לתשובתו(או אי תשובתו) לקבל את המידע זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר05/08/2010כרגע נראה שמספר מכללות עומדות להגיש תוכניות למל"ג, מכללת דוד ילין, סמינר הקיבוצים, בית ברל וסמינר לווינסקי.
קשה לומר כמה זמן התהליך ימשך, אבל אין ספק שיש התארגנות להגשה בגלל הצעת החוק, אחרת התוכניות לא תעמודנה בדרישת החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שגם המכללה האקדמית תל חי
עלמה105/08/2010עומדת להגיש בקשה (כך נאמר לי בזמנו)
אגב האם ידוע שהמכללות להוראה יעניקו MA או Med ?(תואר שני חינוכי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר05/08/2010מדובר על MA בטיפול באמנויות בהתמחות ב........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה באמת בהצלחה
אלכס05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
מירב ס.04/08/2010אני בהבנת הנקרא מבינה ש" טיפול באמנויות יוכר מעתה רק למסיימי תואר שני". מעתה, אומר בפירוש "מעכשיו".
וחוץ מזה, גם אם הכי הרבה הם יסחבו את ה"מעתה" לשנה הבאה, זה ברור שעכשיו אין וזה אפילו קצת דיבילי להתחיל לימודי תעודה. ממה ששמעתי אישור תכנית במל"ג יכול לקחת גם 8 שנים. נכון אלכס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
אלכס04/08/2010אין פה עניין של הבנת הנקרא. הכתבה שאת מצטטת ממנה לא מתארת במלואה את ההמלצה של המל"ג ושל משרד הבריאות. שום דבר לא דיבילי אם אין לך 100 ש"ח לשלם עבור לימודי תואר שני בלסלי. לידיעתך, יש גם אנשים כאלה ולא מעט. מי שהתקבל ללימודי תעודה השנה ידע שעומד להיחקק חוק חדש שיחייב תואר שני והחליט הכל זאת ללמוד במוסדות שמעניקים תעודה. גם זה בסדר מכיוון שהחוק שעומד להיחקק לא יחול על השנה הקרובה(חברי הכנסת חוזרים מפגרת הקיץ אחרי שהלימודים במוסדות להשכלה גבוהה ומכללות מתחילים).
למרות הנאמר לעיל, ממה שנסיון שלי, של כמה שנים בעקבות מעקב צמוד אחרי התקדמות החוק החדש, אומר שבקרוב ומאוד בקרוב החוק יעבור בקריאה שניה ושלישית בכנסת(העיקוב האחרון בחקיקה הסתיים לאחר הגשת המלצות מל"ג ומשרד הבריאות) כמו כן, תהיה תקופת מעבר שבה המוסדות שמלמדים לתעודה יוכלו להגיש בקשה ללמד לתואר שני. הבנתי שכבר מעכשיו הם יכולים להגיש את התוכניות של תואר שני למל"ג. אין לי כמעט ספק בכך שנראה בעוד שנה כמה וכמה תוכניות חדשות שיציעו תואר שני בנוסף לאלה שקיימות היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי חברה שעובדת בסמינר
שני04/08/2010והבנתי ממנה שכבר לפני כמה שנים הם הגישו בקשה לתואר שני למל"ג, וקיבלו לפני שנה (או שנתיים?) תשובה שלילית בגלל שהם סמינר למורים ויכולים להגיש רק לתואר שני בחינוך, ולא יתנו להם עקרונית תואר שני בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/08/2010קודם כל אנחנו לא יודעים אם זה נכון או לא ממה שאת מתארת כל עוד לא מפורסמת תשובה רשמית זאת הוצאת דיבה.
לגבי הגשה של תוכנית לתואר שני לאישור מל"ג - לאחר שהועברו המלצות המל"ג ומשרד הבריאות לועדת הכנסת נקבעו גם קריטריונים ברורים מבחינת מבנה תוכניות לימוד ומבחינת תנאי סף לקבלה לתואר שני למי שרוצה להגיש בקשה שבמוסד שלו תאושר אפשרות ללמד לתואר שני. כמו שכתבתי מקווה שבעוד שנה נראה מוסדות נוספים שיקבלו אישור לפתוח מסלולים לתואר שני בנוסף לאלה שכבר קיימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית ברל
ורד05/08/2010הבנתי מהם שהם המכללה היחידה בארץ שקיבלה אישור לתואר שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)