קבלה לתואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלה לתואר שני
    נועה
    03/09/2010

לפי פרסום מל"ג האחרון , תהיה חובת קבלה לתואר שני עם ציון סף של 85 מתואר ראשון .
    כמו כן את ההשלמות יש לעשות במוסד המלמד את התואר השני .
    שאלתי , במיוחד למנהלי הפורום - במידה והממוצע שלי בתואר ראשון הינו 80 האם יש לי בכלל סיכוי להתקבל ללימודים ? ואם כן אז היכן ללמוד את ההשלמות ? .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלה לתואר שני

הוספת תגובה

• כיום נראה לי שכן

עלמה1
    04/09/2010

כמובן אם יש לך את המבואות ושעות תאטרון.

תראי אני בדעה שיקח עוד כמה שנים עד שהשינוי בחוק יכנס לתוקף וכל המכללות יחויבו להמיר את הלימודי תעודה לתואר II .
    עד אז נראה לי שכל מכללה יש לה את הדרישות שלה.

אני הייתי ממליצה פשוט לחפש באינטרנט ולהתקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

מיה גל M.A.
    05/09/2010

נועה שלום,
    לצערי כל הנושא הוא עדיין בדיונים ונתון לשינויים ולכן כל תשובה שאתן לך לא תהיה רצינית, מה גם שאיני בקיאה בנושא המל"ג.
    אם את רוצה ללמוד טיפול בהבעה ויצירה, אני יכולה להמליץ לך לנסות להתקבל למרות ממוצע התואר, בדרך כלל כל מוסד מקבל גם אנשים מועטים שאינם עומדים בדרישות הסף, על סמך ראיון אישי והתרשמות. תלוי גם באיזה תואר ראשון מדובר. יש תארים שהציון הממוצע בהם גבוה יותר ויש כאלה שהציון הממוצע בהם נמוך יותר, והמוסדות בדרך כלל מודעים לכך. כמובן, שאם החוק יהיה מפורש בענין ממוצע התואר הראשון לא תהיה למוסדות הלימודים גמישות בענין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו