מהייטק לתראפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהייטק לתראפיה באומנות
    אורי
    20/09/2010

אני מגיע מעולם הייטק, בעל תואר ראשון ושני בתחומי המדעים, שוקל ללמוד תעודה/תואר שני בתרפיה באומנות (התלבטות קשה ואמיתית). לפני שאני יוצא לדרך אני מנסה להבין מה נדרש ממני כדי להתחיל (השלמות, רקע באומנות וכד'), האם ניתן להשלים את הפערים הגדולים במהלך הלימודים או חייבים כבר להגיע עם רקע ובסיס מתאימים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהייטק לתראפיה באומנות

הוספת תגובה

• לאורי

מיה גל M.A.
    20/09/2010

אורי שלום,
    קודם כל אני מברכת אותך על עצם ההתלבטות, היא אכן קשה, וגם אני הייתי במקום הזה בעבר.
    ההשלמות הנדרשות הן הן בתחום הפסיכולוגיה - ארבעה קורסי השלמה בדרך כלל (אם כי כאשר למדתי בלסלי נדרשתי להגיע עם שני קורסי השלמה ושניים נוספים נלמדו במהלך התואר - יש לברר מהן הדרישות המקדמיות כיום), קורסים אלה ניתן ללמוד באונ' הפתוחה, בסמינר הקיבוצים ואני מניחה שבעוד מוסדות, וכן שעות בתחום האמנות הנבחר - יש להגיע עם 300 שעות לימוד לתואר וניתן להשלים 300 שעות נוספות במהלך התואר.
    הדבר דורש השקעה אך בהחלט ניתן לביצוע - אם זו בחירתך.
    בהצלחה בכל שתבחר
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו