מעוניינת להרשם לסדנאת תרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להרשם לסדנאת תרפיה באומנות
    MORIA
    09/10/2010

שלום,
    אני בת 20 ואני מאד מעוניינת להרשם לסדנא לתרפיה באומנות(לא ללמוד את זה,אלא פשוט לצייר...אני חושבת שזה מאד יכול לעזור לי ולשחרר אותי) אך אני לא יודעת היכן אני יכולה לקבל את זה... אני מאיזור הצפון(הקריות) וחיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי היה קשור ללימודים, אני רוצה יותר לעשות את זה בשביל התחביב האישי שלי ובתור עיסוק ...

אשמח לשמוע פרטים אם מישהו יכול לעזור לי..
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    09/10/2010

אומנם זה לא בחיפה, אך מתחיל עוד מעט

סדנת ציור עם ערך מוסף -
    מסע אישי ההופך את האומנות למקור השראה בחיים.

"חוויה מפתיעה - המפגש עם נשים מרתקות, ההתנסות בציור, עושר החומרים, במה להתחיל? מיכל יצרה אווירה מאפשרת. חוטים סמויים חיברו את כולנו, גם כשכל אחת היתה שרויה בחוויה אישית כל כך של ציור, בחירה בחומרים. התלבטות. אח"כ שקענו בתוך העבודות - בשיחה, הרהורים, אסוציאציות. הזמן ניגר בין אצבעותינו בלי שנחוש בכך. נשארתי עם טעם של עוד.."

סדנאות אינטימיות בקבוצות קטנות, הכוללות התנסות חווייתית ביצירה.

הסדנא הבאה ב-22 לאוקטובר.

כל הסדנאות מתקיימות אחת לחודש,
    להרשמה לסדנאות אוקטובר ונובמבר ולפרטים נוספים התקשרו למיכל
    0544-992066 .

ההנחיה מועברת על ידי מיכל בוגין - מטפלת באמנות, מדריכה רשומה מהראשונות בתחום. בוגרת תרפיה באמנות באוניברסיטת חיפה ופסיכותרפיה בגהה, מנחת קבוצות הורים. לימדה קורסים בלסלי קולג', בית ברל ומכללת ביטוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו