מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה מוצאים עבודה בטיפול באמנות?לי02/11/2010
שלום רב,
סיימתי זה עתה לימודי תואר שני בטיפול באמנות פלסטית באוניברסיטת חיפה.
איפה אני יכולה למצוא עבודה במקצוע?
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה מוצאים עבודה בטיפול באמנות? - תגובה
מיה גל M.A.03/11/2010לי שלום,
נסי במשרד החינוך, בפנימיות, במרכזים טיפוליים, בעמותות שונות, בבתי חולים וכדומה.
אני מציעה לך לחשוב באיזו אוכלוסיה את רוצה להתמקד ולפי זה לפנות למקומות עבודה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
עלמה103/11/2010במשרד החינוך את תצתרכי תעודה הוראה בחינוך מיוחד .
בתי חולים פסיכיאטרים אותו כנ'ל לדעתי
מכוון שכיום משרד הבריאות לא נותן ראשיונות זה בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ - תגובה
מיה גל M.A.03/11/2010הרשי לי לתקן את עלמה.
במשרד החינוך את יכולה לעבוד בתחילה ללא תעודת הוראה. במשך הזמן, אם תישארי לעבוד שם, תידרשי לעשות השלמה לתעודת הוראה לעובדים פארא-רפואיים, לימודים במשך שנה, אחה"צ אחד בשבוע.
בבתי חולים פסיכיאטריים אינך נדרשת לתעודת הוראה.
ניתן לעבוד בטיפול גם בבתי חולים רגילים - במחלקות של ילדים וכו'.
ניתן גם לעבוד עם קשישים בבתי אבות, עם אוטיסטים, עם ילדים עם קשיים רגשיים, במרפאות של בריאות הנפש ועוד ועוד.
כאמור, יש מקומות עבודה רבים וכדאי שתחליטי קודם מהו סוג האוכלוסיה שעמו את רוצה לעבוד, ולהתחיל לחפש לפי החלטה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
עלמה104/11/2010הייתי במשרד של מתי'א באליכין ונאמר לי במפורש שצריך תעודת הוראה וחינוך מיוחד + ראשיון משרד הבריאות.
למרות שזה מפלה ולא הוגן כלפי מי שסיים ללמוד אחרי 1995
לגבי כל השאר. בתי חולים פסיכיאטרים, תחנות לבריאות הנפש , תחנות להתפתחות הילד וכו.. נכון שלא צריך תעודת הוראה אבל אני מניחה שכן צריך ראשיון ממשרד הבריאות.
מה שמוציא את כל מי שסיים ללמוד אחרי 1995 מלעבוד במקומות האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - תגובה
מיה גל M.A.04/11/2010מאחר והחל משנת 2005 ולפי החלטת בג"צ משרד הבריאות אינו מורשה להוציא תעודות הכרה במעמד למטפלים בהבעה ויצירה (ולא רשיונות - התחום לא היה רשוי מעולם), הרי שאסור בעקרון להתנות קבלה לעבודה בתעודה שלא ניתן לקבל. התעודות הישנות לדעתי ממילא חסרות תוקף כבר. לא כל המוסדות מודעים לענין זה. החוק החדש שיצא אמור להסדיר את הנושא.
משרד החינוך ודאי וודאי שלא דורש תעודה ממשרד הבריאות וכנראה שהמשרד שהיית בו אינו מעודכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה104/11/2010על הנייר בתיאוריה את צודקת בהחלט
אבל בשטח הדברים נראים אחרת לגמרי
שהארתי לאישה שם שמה שהיא עושה זאת הפלייה .. היא ענתה שככה זה ולמי שאין ראשיון יכול לחפש עבודה במכונים פרטיים .
למיטב ידיעתי מתי"א הוא האירגון שיש בו הכי הרבה מטפלים בהבעה ויצירה
כמעט כל מי שמתחיל לעבוד בתחום מתחיל משם
זה די מטריד שמקום כזה שבו עובדים הכי הרבה מטפלים בהבעה ויצירה מפלה ככה .
וכן היא אמרה שהיא מודעת לנושא הזה שמשרד הבריאות לא מוציא ראשיונות מ1995 היא פשוט אמרה שככה זה.
ששאלתי את יהת לגבי זה והאם יש להם יכולת לברר את הנושא הם די התחמקו מתשובה.
עצוב שעל הנייר הכל כלכך ברור ופשוט ושיוצאים לשטח מתברר כמה זה מורכב ומסתכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)