תרפיה באומנות באירופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באומנות באירופה
    יעל
    06/11/2010

שלום רב...
    פניתי אליכן כבר לפני מספר שבועות\ימים ולא קיבלתי מענה. אז, אני מנסה שנית
    אני מבררת בימים אלה על לימודי תואר שני בחו"ל או יותר נכון בגרמניה. למישהו יש המלצה ? מלבד זאת, האם למישהו יש מושג האם יש פער מבחינת התואר (אם אתה מגיע עם תואר שני בתרפיה באומנות מאירופה או תואר שני מלסלי קולג נגיד?) אני שואלת כיוון שאני יודעת שבארץ יש רק 2 תוכניות לתואר שני בתרפיה באומנות -חיפה ולסלי. ביררתי מה המוניטין של כל אחת מהאוני' וגיליתי כי לסלי קצת פחות מוכרת בארץ וזה משמעותי בנוגע למקומות עבודה ועל כן, אני שואלת בנוגע להיכרות שיש למקומות עבודה בארץ כאשר מציגים בפניהם תואר שני מאירופה.
    מישהו יכול לעזור אולי?
    אוני' שאני מבררת במיוחד עליה. אם למישהו יש הארות,הערות או כל מה שיכול לסייע לי , אני מאוד אודה לו.
    שבועטוב
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפיה באומנות באירופה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    06/11/2010

אני חושב שאת צריכה לבדוק במועצה להשכלה גבוהה, משרד הבריאות, משרד החינוך האם התואר מחו"ל שאת רוצה ללמוד מוכר בישראל. ואם כן, אז האם יש צורך בהשלמות(תאוריה, פרקטיקה) לפני תחילת העבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרפיה באומנות באירופה - תגובה

מיה גל M.A.
    07/11/2010

יעל שלום,
    לדאבוני אינני מכירה מוסדות לימוד באירופה. לגבי אוניברסיטת לסלי אני יכולה לומר לך שזהו מוסד מאד מוכר בארץ ולבוגריו אין כל בעיה (הקשורה למוסד הלימודים) למצוא עבודה בתחום.
    שם האוניברסיטה שכנראה כתבת נמחק.
    בכל מוסד שתתענייני בו, אני מציעה לך לבדוק מבעוד מועד אם המועצה להשכלה גבוהה מכירה בו, שלא תמצאי את עצמך עם תואר שאינו מוכר בארץ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו