מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחופה לכל שאלותי!!עדי14/11/2010
שלום לכל מומחי הפורום- אודה לכם/לכן אם תעזרו לי: יש לי מספר שאלות בוערות בתחום ואני צריכה עזרה של מקצוענים אשר עובדים בתחום- שיענו לי.
אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה שרוצה לעבוד בתחום הטיפולי (עם דגש על קליני) בבני אדם. מכיוון שמבחן ה "מתא"ם" יוצר קושי וזמן רב להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, התעניינתי בלימודי תואר שני בתרפיה באומנות באוניברסיטת חיפה.. הנה שאלותי (ואודה לכם אם תענו לי עליהם ולא תפנו אותי לפורומים נוספים...תודה):
1.האם התואר הוא בהגדרתו גם קליני? כלומר הם אסיים כמטפלת קלינית? האם אוכל להמשיך משם ללימודים בביה"ס ללימודי הפסיכותרפיה כפי שהחבר'ה של לימודי תואר שני בקלינית/רפואית יכולים?
2.האם התואר הוא טיפולי או מחקרי? כלומר- האם אוכל לפתוח קליניקה פרטית ו/או להשתלב במוסדות עם דרישה קלינית מעובדיה? או שהתואר לא מאפשר לי זאת?
3.אני בוגרת תיכון "תלמה ילין" באומנות פלסטית -מצד אחד, ורקדנית בלהקות כל חיי- מצד שני..-האם יש אפשרות לשלב בין השתיים או שאצטרך לבחור: ריקוד או אומנות?
4. האם שעות הלימודים בתיכון( 5 יח' בתולדות האומנות, 4 יח' באומנות-מעשי, וכן כל שיעורי הציור/רישום/פיסול/צילום שעברתי... ו/או כל חיי בשיעורי ריקוד ובהופעות על במות ישראל יחשבו לי כאותם שעות שצריך להשלים לפני התואר??
תודה על העזרה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחופה לכל שאלותי!! - תגובה
מיה גל M.A.15/11/2010עדי שלום,
1. למיטב ידיעתי התואר באונ' חיפה הוא קליני ותוכלי להמשיך ללימודי פסיכותרפיה. למען הסר ספק ודאי זאת עם האוניברסיטה. התואר באונ' לסלי הוא קליני.
2. התואר הוא טיפולי.
3. הלימודים מתקיימים לפי מסלולים עם התמחויות, כך שבזמן הלימודים לא תוכלי לשלב בין שני סוגי האמנות, אולם במהלך העבודה המעשית בהחלט תוכלי להשתמש בשני סוגי האמנות.התואר הוא "מטפלת בהבעה ויצירה" וכולל את כל סוגי הטיפול באמנויות.
4. אני מניחה שהשעות ייחשבו לך. עלייך להשיג אישורים על מה שלמדת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)