מטפלת באומנות ללא ניסיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

ליאת סעדון
    22/11/2010

שוב תודה רבה לך על ההתייחסות, מקווה שאצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

מיה גל M.A.
    22/11/2010

בשמחה,
    אני מקווה גם בשבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת באומנות ללא ניסיון
    ליאת סעדון
    21/11/2010

אני סיימתי את לימודי תואר שני שלי בטיפול באומנות לפני 5 שנים כשלקראת סוף לימודיי היתי בהריון, ילדתי ניסיתי לחזור לעבוד אך היתי שוב בהריון ילדתי ועכשיו אחרי 5 שנים אני לא יודעת מהיכן להתחיל. אני חברה בי.ה.ת אני לא יודעת כמה זה עוזר , אני מחפשת עבודה בטיפול באומנות כבר מספר חודשים אך העניין של חוסר ניסיון מרתיע את המעסיקים. אני צריכה עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף.
    אני מוכנה לעבוד בקליניקה של משהו בתור התחלה וצבירת ניסיון , אני ממש צריכה הנחייה ,כיוון ועזרה תודה מראש ליאת.

לקביעת תור
    סגירה
    מטפלת באומנות ללא ניסיון

הוספת תגובה

• מטפלת באומנות ללא ניסיון - תגובה

מיה גל M.A.
    21/11/2010

ליאת שלום,
    אמליץ לך לפנות למשרד החינוך. לעיתים הם לוקחים מטפלים גם באמצע השנה, ואם לא - נסי בקיץ לקראת שנת הלימודים הבאה. כך תוכלי לרכוש נסיון.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר?

ליאת סעדון
    21/11/2010

תודה רבה על התגובה , מיה,
    האם ידוע לך לאילו משרדים עליי לפנות במשרד החינוך או מי איש הקשר שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר? - תגובה

מיה גל M.A.
    22/11/2010

במשרד החינוך ברח' השלשה בת"א יושבות מפקחות רבות של אזור המרכז ואזורים נוספים. את יכולה להגיע ולמסור להן קורות חיים.
    אני מניחה שגם בירושלים קיים סניף של משרד החינוך ואולי גם בערים נוספות. נסי לברר לפי איזור מגורייך מהו הסניף הקרוב אלייך.
    אופציה נוספת היא לנסות דרך מתי"א - מרכז תמיכה ישובי אזורי, גוף השייך למשרד החינוך ועוסק בעבודה טיפולית לפי חוק השילוב. בררי מהו הסניף באיזור מגורייך ופני לשם עם קורות חיים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו