גם אני רוצה ללמוד תואר שני בתראפיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני רוצה ללמוד תואר שני בתראפיה.
    שירן
    23/01/2011

גם אני אשמח לדעת עם משהו התחדש בבר-אילן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    24/01/2011

היי שירן,

גם אני הייתי באותה דילמה בשנה שעברה, היה ברור לי שאני הולכת רק על תואר שני. ניסיתי כל מיני קיצורי דרך ולחכות לזה ולזה..., בסוף הלכתי על לסלי, הכי בטוח, גם תואר שני וגם פרקטיקום, קיבלתי מאנשי מקצוע שהתייעצתי איתם המלצה, גם מכאלו שלא למדו שם. עכשיו אני בשנה א', אם את צריכה לדעת משהו אני אשמח לעזור.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

עלמה 1
    24/01/2011

מאה אלף ש'ח אם יש לך סכומים כאלה שיהיה בהצלחה

לי יש שאלה האם לסלי מוכנה להתחייב שהתואר II שלה עומד בתנאים של החוק תואר II שכנראה יצא?

האם לסלי מתכוונת "להתגייר" ולהפך למוסד אקדמי ישראלי ואיפה הנושא הזה עומד?

לסלי כיום היא השלוחה היחידה (כולם התגיירו כבר לפני כמה שנים -- ראי למשל דרבי שהתגיירה והיום היא המרכז האקדמי)

לא בטוח שלסלי עומדת בתנאים של חוק תואר שני שכיום נמצא בדיונים בכנסת וכנראה יכנס לתוקף בשנים הבאות

אני אישית לומדת באחת המכללות.. שכר לימוד לא מאלץ אותי למשכן את הבית או להכנס לחובות.

למה (שוב אני לתוהה) לסלי עושה כזה קמפיין אגרסיבי לשווק את עצמה ?
    אותי (אישית) זה ממש לא מרשים.
    ההפך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו