בירור לגבי תואר שני בתרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי תואר שני בתרפיה באומנות
    טלי
    11/02/2011

היי,
    אני מקווה שאני פונה למקום הנכון...אני מעוניינת ללמוד תואר שני תרפיה באומנות, כלומר או בחיפה או בלסלי.
    מעבר לשכר הלימוד השונה מאוד בין שני המוסדות, הייתי שמחה אם מישהו פה יודע או יכול לספר לי קצת על אופי הלימודים בכל מוסד (למשל אם יש הבדל- למשל, דגש על טיפול קבוצתי-פרטני וכו'). אני בלבטים לאיפה להגיש מועמדות במיוחד לאור העובדה שלכל מוסדות יש תנאי קדם לקבלה טיפה שונים. בינתיים קיבלתי הרבה המלצות על התואר של לסלי...

תודה רבה.

טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בירור לגבי תואר שני בתרפיה באומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/02/2011

טלי שלום רב
    העצה הטובה ביותר שאפשר לתת לך היא- ללכת לימים הפתוחים של חיפה ולסלי , ולהתרשם בעצמך מתוכניות הלימודים. במידה ואין ימים פתוחים עכשיו לבקש פגישה עם ראשי התוכניות לשמוע מהם ולהתרשם.
    בהצלחה
    עפרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטלי

שירה
    22/02/2011

היי,
    גם אני הייתי בהתלבטות הזאת, ממש החזרת אותי אחורה.. התלבטתי איפה לעשות תואר שני, בחיפה או בלסלי. לאחר בדיקה מעמיקה ביותר,החלטתי ללכת על לסלי, בעיקר בגלל הדגש המעשי והיחס האישי.
    אני רק יכולה להגיד לך שאני שמחה מאוד על הבחירה שעשיתי, אני נהנית מהלימודים בלסלי והם נותנים לי המון כלים להמשך. ולא פחות חשוב- האווירה מקסימה והאנשים חמים ונעימים.
    שיהיה לך הרבה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בושה

אור
    07/03/2011

למה "לסלי" מרגישה צורך לפרסם את עצמה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו