השלמות לתואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמות לתואר שני
    איבט
    17/02/2011

עדיין לא החלטתי איפה נאי רוצה לעשות תואר שני בתרפיה באמנות והבנתי שיש מכללות שהגישו בקשה להכרה בתואר שני, בגלל שאני בטוחה שאני רוצה לעשות תואר שני בתרפיה באמנות אצטרך לעשות השלמות, האם ניתן לעשות את ההשלמות (להירשם לקורסים ) גם אם עדיין לא נרשמתי לתואר שני ואם כן איפה ניתן לעשות?... אם אני עושה תואר שני באוניברסיטת חיפה אז אני מחוייבת לעשות את ההשלמות שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמות לתואר שני

הוספת תגובה

• השלמות לתואר שני - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    17/02/2011

איבט שלום
    נכון, רוב המכללות הגישו או מתכוונות להגיש בקשה למל"ג בתקופה הקרובה.
    את יכולה ואפילו כדאי לעשות את ההשלמות ללא קשר להרשמה או לקבלה. את יכולה לעשות השלמות במכללות הקרובות למקום מגוריך או באוניברסיטה הפתוחה.
    בקשר להשלמות לאוניברסיטת חיפה כדאי שתיבדקי אתם מה הדרישות שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    22/02/2011

היי,
    כפי שאמרו מעליי, את ההשלמות את יכולה לעשות בכל מקום עד כמה שאני יודעת.
    לגבי הכרה בתואר שני, אם את רוצה להיות בטוחה ורגועה לגבי הלימודים, ולא רוצה לחכות עד שהמכללות יקבלו או לא יקבלו הכרה,
    אני ממליצה לך ללכת על מומסד לימודים שבו התואר השני מוכר וזה או בחיפה או בלסלי.
    אני אישית לומדת בלסלי, ומאוד מרוצה.
    שיהיה לך בהצלחה עם כל החלטה שתקבלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו