טיפול משלים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משלים?
    ע'
    18/02/2011

שלום,
    אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי תקופה ארוכה. לאחרונה גברה אצלי המצוקה.. אני הולכת לטיפול כבר מספר רב של פעמים בשבוע. המטפלת שלי לא יכולה להפגש איתו בימים נוספים - ולכן עלתה האפשרות שאני אלך לטיפול באמנות.
    השאלה שלי היא - האם זה אפשרי ללכת לטיפול באמנות בתור טיפול "משלים"? איך המטפל באמנות שאני אפנה אליו יתייחס למצב הזה?
    ובכללי -מה דעתך? האם זה טוב?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול משלים?

הוספת תגובה

• טיפול משלים? - תגובה

מיה גל M.A.
    18/02/2011

ע' שלום רב,

שאלתך מורכבת. באופן עקרוני בדרך כלל לא מומלץ ללכת לשני טיפולים שונים אצל שני מטפלים שונים. הדבר עלול ליצור פיצול של תכנים בין שני הטיפולים, פיצולים נוספים ומורכבויות נוספות. כמובן, שכל מקרה לגופו, אולם אני מציעה לך לפתוח את הנושא מול המטפלת הנוכחית שלך, כולל את הצורך שלך בטיפול נוסף ובשעות נוספות של טיפול. האם יתכן שעולה כאן נושא שקשור לטיפול הנוכחי שלך? תחושה שהטיפול לא מספק לך את צרכייך הרגשיים, שהוא לא מספיק, שאת זקוקה לעוד... כל אלה הם נושאים לעבודה בתוך הטיפול הקיים.
    במידה ולאחת חקירה זו תגיעי יחד עם המטפלת שלך למסקנה שאת זקוקה לטיפול נוסף יהיה צורך לקיים תקשורת ישירה בין שתי המטפלות על מנת לעבוד בשיתוף פעולה ולנסות להימנע מהפיצולים ומהקשיים הכרוכים בכך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו