שכר תרפיסטית במשרד החינוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכר תרפיסטית במשרד החינוך
    בובה
    25/03/2011

יש לי שאלה. כרגע אני מורה לתאטרון בובות 18 שנים במשרד החינוך עם תואר ראשון בחינוך ודרמה ויש לי כנראה כמה השלמות בפסיכולוגיה לעשות לקראת קבלה ללימודים בדרמה תרפיה האם כשאסיים את לימודי וארצה לעבוד כתרפיסטית במשרד החינוך , אקבל שכר של מורה בכיר למרות שיהיה לי תואר שני? האם שכרי כתרפיסטית יתחיל כאילו התחלתי לעבוד במשרד החינוך שנה א'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכר תרפיסטית במשרד החינוך - תגובה

מיה גל M.A.
    28/03/2011

שלום רב,
    אני סבורה (בבטחון כמעט מלא) שאם את עובדת כמורה במשרד החינוך 18 שנה תקבלי שכר של מורה בכירה לפי ותק של 18 שנה (גם כתרפיסטית). ליתר בטחון אני מציעה לך לברר זאת מול משרד החינוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבובה

מיה גל
    28/03/2011

במקרה שלך אני חושבת שאת צודקת.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכר תרפיסטית

בובה
    28/03/2011

אני אברר זאת תודה. בעצם כדאי אם כך להתחיל לעבוד במשרד החינוך ולא להתחיל מאפס בביתחולים או במקום פרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו