מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת לגבי לימודיםטלי ג03/04/2011
שלום לכולם
אני עובדת סוציאלית עם עם תואר ראשון ואני רוצה ללמוד טיפול באמנות פלסטית. הבעיה היא עכמובן עם הצעת החוק שמתגבשת לגבי אישור עיסוק בתחום ללא תואר שני, דבר שמוצא רק באונ' חיפה ובאונ' לסלי.
אוניברסיטת חיפה לצערי לא כל כך באה בחשבון, גם בגלל שהוסיפו השנה בהתאם למסמך הנ"ל את הקורס פסיכופיזיולוגיה שחסר לי. וגם האמת שהתוכנית שם פחות נראית לי מהשאר. ולסלי קולג' מאד מאד יקרה ולא שמעתי כל כך המלצות חיוביות לגביה..
שאלתי היא דווקא בנוגע למכללת סמינר הקיבוצים,
האם שווה לי להתחיל ללמוד שם שנה הבאה? אני מניחה שיהיו השלמות במסגרת התוכנית בהמשך אם החוק יצא תוך כדי.
אני פשוט מפחדת שאני אלמד שם ואז אאלץ לעשות השלמות באונ' (שכמובן קפצו על ההזדמנות לייקר את תוכנית ההשלמות ב150 אחוז שכר לימוד).ואני סתם אבזבז כסף וזמן יקר
מה דעתכם בעניין? אנ יודעת שאין תשובה וודאית ואני פשוט אשמח לחוות דעת מקצועית ממשהו מתוך התחום...בלי נדר:)
האם גם יש תוכנית שמומלצת במיוחד?
תודה רבה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת לגבי לימודים - תגובה
ד``ר עפרה קמר05/04/2011לגבי הקורס בפסיכופיזיולוגיה.
היום בגלל הצעת החוק והדרישה העתידית לתואר שני כל המכללות יידרשו ממך קורס בפסיכופיזיולוגיה. אני מניחה שגם סמינר הקיבוצים ידרוש זאת וכך גם לגבי בית ברל ודוד ילין.
מציעה לך לגשת לסמינר הקיבוצים ולדבר שם עם האחראים ולהבין מה תוכניות שלהם.
לפי מיטב ידיעתי , המכללות המוכרות שעדיין אין להם תואר שני מתכננות לפתוח את שנת הלימודים הבאה כבר לפי דרישות המל"ג לתואר שני, למרות שעדיין אין להן את
אישור המל"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)