מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוד יליןקרן05/05/2011
שלום. רציתי לדעת איך לימודים בדויד ילין,האם זה מוכר ,האם זה תעודה טיפולית ?כי כתוב אצלהם לא תרפיה באומנות,אלא סיוע וחינוך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד ילין - תגובה
ד``ר עפרה קמר07/05/2011התוכנית לטיפול באמנות במכללת דוד ילין הנה תוכנית טיפולית , כך גם התעודה.
התוכנית היא בין התוכניות שהוכרו על ידי משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שאת מרצה במכללת דויד ילין..
קרן07/05/2011אני כתבתי פנייה למכללה ואף אחד לא עונה לי.בבקשה תספרי לי על תוכנית,כמה שנים היא,אני יודעת שזה 3 ,אבל באתר שלכם של מכללה לא היה מובן 3 או 2 וכמה פעמים בשבוע לימודים ואני ראיתי שתוכנית נפתחת פעם בשנתיים אז מתי נפתחת כיתה חדשה לשנה א',בשנה הנוכחית או הבא? אני צריכה פשוט שנה הבא...2012..אני רק התחלתי לעשות מכינה ויש לי עוד סמסטר אחד לסיים תואר.תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שאת מרצה במכללת דויד ילין.. - תגובה
ד``ר עפרה קמר08/05/2011התוכנית בדוד ילין נפתחת בשנה הבאה כלומר אוקטובר 2011. הלימודים יהיו כבר במתכונת של תואר שני , למרות שהמכללה עדיין לא קיבלה אישור מהמל"ג לתואר השני.
רוב המכללות האקדמיות כבר ילמדו בשנה הבאה לפי מתכונת זו. משך הלימודים 3 שנים. יומים וחצי בשבוע כולל הכשרה מעשית. התוכנית תיפתח כנראה כל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת מתכונת של תואר שני..
תמי08/05/2011את מתכוונת שאתם כבר דורשים תואר ראשון 85?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת מתכונת של תואר שני.. - תגובה
ד``ר עפרה קמר08/05/2011נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עופרה, בהמשך לשאלה הקודמת
חלי20/05/2011האם תכנית הלימודים של תרפיה במוסיקה שתפתח בשנה הבאה בדוד ילין תהיה גם היא לפי התכנית של התואר השני? ומה זה אומר לגבי מי שיתחיל ללמוד בשנה הבאה אצלכם, מבחינת ההכרה בו מבחינת משרד הבריאות/מל"ג? אשמח אם תוכלי לענות לי על כך. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עופרה, בהמשך לשאלה הקודמת - תגובה
ד``ר עפרה קמר27/05/2011התוכנית תיפתח במתכונת של תואר שני לפי דרישות המל"ג , למרות שהתוכנית עדיין לא קיבלה אישור לתואר שני.
לגבי מי שילמד במחזור הבא, עדיין אין תשובות ברורות. מקווים לקבל את אישור המל"ג כמה שיותר מהר ומקווים מאוד שהוא כבר יחול על המחזור הבא, אבל כפי שכתבתי קודם - מאחר ועדיין אין אישור - לא ברור מה יהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)