בבקשה תשובה מבעלות הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה מבעלות הפורום
    דנית
    22/05/2011

אני לא מבינה.....במכללת לסלי נאמר לי במפורש ואני מצטטת-(הכוונה לקורסי השלמה בפסיכולוגיה)
    "הקורסים שאנו מפרסמים הם לפי הנחיות המל"ג החדשות ולכן הם מומלצים. את יכולה להשלים את הקורסים בכל מוסד אקדמי שעומד בדרישות של המתווה של המל"ג. בהצלחה"
    1.האם סמינר הקיבוצים עומד בדרישות של המתווה של המל"ג?

אשמח לתשובה
    אני מבולבלת מהכל
    דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפי המתווה החדש של מל"ג

ת
    23/05/2011

מקצועות השלמה בפסיכולוגיה לפי המתווה החדש של מל"ג הוא כדלהלן:. מבוא לפסיכולוגיה - בהיקף של 2 נ"ז,פסיכולוגיה התפתחותית בהיקף של 4 נ"ז,תיאוריות אישיות בהיקף של 2 נ"ז, פסיכופתולוגיה בהיקף של 4 נ"ז,שיטות מחקר בהיקף של 2 נ"ז, פסיכופיזיולוגיה בהיקף של 2 נ"ז, סטטיסטיקה בהיקף של 2 נ"ז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי המתווה החדש של מל"ג - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/05/2011

כן, את יכולה להשלים את הקורסים בסמינר הקיבוצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי המתווה החדש של מל"ג - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/05/2011

נכון, הרשימה מדוייקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו