מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלמות לטיפול באומנותנטע14/06/2011
שלום,
ברצוני לדעת היכן ניתן להשלים את הקורסים הבאים: מבוא לפסיכולוגיה, פסיכולוגיה התפתחותית, תורת האישיות, פסיכופתולוגיה, פסיכופיזיולוגיה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר. ובערך מהו משך הזמן שייקח לי להשלים את כל הקורסים האלה(בערך)?
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמות לטיפול באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר15/06/2011במכללת דוד ילין בירושלים - את יכולה להשלים בחודש אוגוסט את הקורסים בפסיכופתולוגיה, פסיכופיזיולוגיה שיטות מחקר וסטטיסטיקה . בחודש ספטמבר את יכולה
להשלים את הקורסים בתורות אישיות, מבוא והתפתחותית.
יש אפשרות להשלמות גם בבית ברל סמינר הקיבוצים ואוניברסיטת חיפה. אבל את צריכה לברר אתם את המועדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת קורסים בלסלי
שיר15/06/2011נטע שלום,
אני נרשמתי לקורסים שמציעים בלסלי, יש להם את כל המידע באתר והקורס הראשון מתחיל עוד שבוע וקצת. יש להם הנחה למי שנרשם אצלם ללימודים.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלי
ת15/06/2011בלסלי אין השלמת הקורסים: סטטיסטיקה, שיטות מחקר, פסיכופיזיולוגיה.
הלימודים בלסלי בטיפול בהבעה ויצירה עולים 100 אלף ש"ח, לכן ההנחה שמקבלים זה צחוק מסטודנטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר אילן
נורית16/06/2011במחלקה למוסיקה בבר אילן יש קורסי קיץ בפסיכופיזיולוגיה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר כהשלמות לתרפיה במוזיקה, אבל זה תופס גם לתואר שני בתרפיה באמנות, דרמה וכו'... שלושתם אחד אחרי השני באותו יום בשבוע (ב') כך שנראה לי שאפשר לקחת את שלושתם יחד (הם גם פחות יקרים מלסלי).
יש קצת מידע באתר שלהם (ובניגוד למה שרשום שם הם אמרו לי שהקורסים מתחילים ב 4 ליולי).
מבוא לפסיכולוגיה ופסיכ' התפתחותית אני לקחתי באונ' הפתוחה. מבוא היה מעניין אבל עמוס נורא. לפי מה שהבנתי, דוחסים שם הרבה יותר חומר והוא נחשב הרבה יותר קשה מבמקומות אחרים. מבוא לסטטיסטיקה בפתוחה נחשב קורס סינון עם ציונים מזעזעים והרבה נכשלים כך שלא לקחתי אותו שם וכנראה אקח בבר אילן. בהתפתחותית היה קצת עמוס אבל בסה"כ היה קורס קל.
לגבי פסיכופתולוגיה ואישיות אני לא יודעת. בכל מקרה, מדובר בלא מעט קורסים וגם אם את לא עובדת במקביל היתי פורסת את זה על לפחות שני סמסטרים. מצד שני, זה כמובן תלוי ביכולת שלך ללמוד כל כך הרבה חומר בבת אחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)