השלמות לטיפול באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמות לטיפול באומנות
    נטע
    14/06/2011

שלום,
    ברצוני לדעת היכן ניתן להשלים את הקורסים הבאים: מבוא לפסיכולוגיה, פסיכולוגיה התפתחותית, תורת האישיות, פסיכופתולוגיה, פסיכופיזיולוגיה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר. ובערך מהו משך הזמן שייקח לי להשלים את כל הקורסים האלה(בערך)?
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמות לטיפול באומנות

הוספת תגובה

• השלמות לטיפול באומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    15/06/2011

במכללת דוד ילין בירושלים - את יכולה להשלים בחודש אוגוסט את הקורסים בפסיכופתולוגיה, פסיכופיזיולוגיה שיטות מחקר וסטטיסטיקה . בחודש ספטמבר את יכולה
    להשלים את הקורסים בתורות אישיות, מבוא והתפתחותית.
    יש אפשרות להשלמות גם בבית ברל סמינר הקיבוצים ואוניברסיטת חיפה. אבל את צריכה לברר אתם את המועדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת קורסים בלסלי

שיר
    15/06/2011

נטע שלום,
    אני נרשמתי לקורסים שמציעים בלסלי, יש להם את כל המידע באתר והקורס הראשון מתחיל עוד שבוע וקצת. יש להם הנחה למי שנרשם אצלם ללימודים.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    15/06/2011

בלסלי אין השלמת הקורסים: סטטיסטיקה, שיטות מחקר, פסיכופיזיולוגיה.

הלימודים בלסלי בטיפול בהבעה ויצירה עולים 100 אלף ש"ח, לכן ההנחה שמקבלים זה צחוק מסטודנטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בר אילן

נורית
    16/06/2011

במחלקה למוסיקה בבר אילן יש קורסי קיץ בפסיכופיזיולוגיה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר כהשלמות לתרפיה במוזיקה, אבל זה תופס גם לתואר שני בתרפיה באמנות, דרמה וכו'... שלושתם אחד אחרי השני באותו יום בשבוע (ב') כך שנראה לי שאפשר לקחת את שלושתם יחד (הם גם פחות יקרים מלסלי).
    יש קצת מידע באתר שלהם (ובניגוד למה שרשום שם הם אמרו לי שהקורסים מתחילים ב 4 ליולי).
    מבוא לפסיכולוגיה ופסיכ' התפתחותית אני לקחתי באונ' הפתוחה. מבוא היה מעניין אבל עמוס נורא. לפי מה שהבנתי, דוחסים שם הרבה יותר חומר והוא נחשב הרבה יותר קשה מבמקומות אחרים. מבוא לסטטיסטיקה בפתוחה נחשב קורס סינון עם ציונים מזעזעים והרבה נכשלים כך שלא לקחתי אותו שם וכנראה אקח בבר אילן. בהתפתחותית היה קצת עמוס אבל בסה"כ היה קורס קל.
    לגבי פסיכופתולוגיה ואישיות אני לא יודעת. בכל מקרה, מדובר בלא מעט קורסים וגם אם את לא עובדת במקביל היתי פורסת את זה על לפחות שני סמסטרים. מצד שני, זה כמובן תלוי ביכולת שלך ללמוד כל כך הרבה חומר בבת אחת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו