שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נוי
    22/07/2011

אני בת 17 ואני סובלת מראיה לא טובה.
    לפני 3 שנים בדקה אותי רופאת עיניים (שלחה אותי גם לשדה ראיה ) ונתנה לי מרשם לצילנדר, קניתי משקפיים והלכתי איתם כמו שהיא אמרה לי ( לימודים טלוויזיה וכ'ו )
    זה לא ממש עזר לי אז הפסקתי ללכת איתם , אופטמטריס עשה לי בדיקה נוספת אחרי שנה ונתן לי משקפיים ללא צילנדר עיין אחת -0.5 והשניה -0.75
    המשקפיים עדיין לא עזרו לי ופניתי שוב לרופאה אחרי בדיקות והרחבת אישונים היא אמרה שיש לי מספר + קטן והיא רוצה לתת לי משקפיים למרות שבדרך ככל לא נותנים למספר כזה
    (אותם מספרים כמו במינוס אבל ב+ )
    בחנות האופמטריס שם לי משקפיים עם הספר שהיא המליצה אך לא ראיתי טוב בכלל .
    הוא עשה לי בדיקה והמכשיר הראה לו שהראיה שלי 6/6 אך בפועל לא הצלחתי לקרוא את השורות הקטנות. הבעיה שלי היא בעיקר טשטוש ראיה אני רואה מטושטש ולא חד .
    האופטמטריס שאל אותי אם אני לוקחת כדורים באופן קבוע אבל אני לא לוקחת .
    אני לא מצליחה להבין מה הבעיה ולמה לא מוצאים אותה אבל בסופו של דבר אני לא רואה טוב.
    אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין מה הבעיה ומה עלי לעשות כדי לפתור אותה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר דיאנה שטיין
    23/07/2011

שלום נוי,
    בהחלט יכול להיות שאינך זקוקה למשקפיים, גם אם אינך רואה את שורת האותיות האחרונה. לעיתים יש טשטוש ראייה הנובע מבעיה של אי סדירות בעמוד הדמעות. במקרה כזה יש לטפל בעפעפיים בעזרת קומפרסים חמים או חפיפת עפעפיים על ידי שמפו תינוקות של גונסון, ושימוש תדיר בתחליפי דמעות הניתנות להשגה בבתי המרקחת. עדיף תחליפי דמעות בלי חומר משמר. בכל מקרה כדאי להבדק שוב כדי לוודא שזו אכן הבעייה שלך.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו