עצה בבקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה בבקשה..
    לימור
    31/07/2011

שלום
    אני בת 30, עובדת בעבודה מול מחשב, לפני כ3 שנים חשתי בירידה בראייה. ביצעתי בדיקה ומשקפי ראייה עם מס' נמוך, ולא תמיד השתמשתי בהן. (גם לא היו טובות ומתאימות בכלל...)
    לפני כשנה התחלתי לראות מטושטש ושוב התחלתי לסבול ממגרנות , הלכתי לאופטומטריסט אחר שעשה לי משקפיים חדשות . הייתי בטוחה שעם המשקפיים הטשטוש יעבור , בנוסף בבוקר העיניים מלאות בהפרשות לבנות ,הן אדומות ורוב הזמן דומעות . הלכתי לבדיקה אצל רופא עיניים שאמר לי שאין שום דבר, והמליץ לי לקנות EYE CARE מגבונים.
    כעת אני עדיין סובלת מעיניים דומעות , אדומות , מטושטשות והפרשות בבוקר . למשקפיים קשה לי להתרגל כי גם איתן אני רואה מטושטש. המספר מותאם בסדר כי אני רואה איתן טוב במחשב אבל אחרי זמן קצר אני רואה מטושטש וצריכה לנקות אותן כל מס' דקות .
    האם יתכן איזו דלקת או בעיה אחרת שהרופא לא איבחן?

תודה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה בבקשה..

הוספת תגובה

• שלום לימור

ד``ר דיאנה שטיין
    31/07/2011

אנשים היושבים מול מחשב לעיתים "שוכחים" למצמץ. המצמוץ דרוש לניקוי עמוד הדמעות של העין, ולהפרשת שומנים מבלוטות קטנות הנמצאות בבסיסי הריסים. ללא פעולת מצמוץ תקינה נוטות העיניים להתייבש. בעקבות כך יכול להווצר טשטוש ראייה, גירוי ואי נוחות בעיניים.
    בנוסף, אנשים רבים סובלים מחסימה של בלוטות השומן הקטנות, ואז השומן אינו מופרש לעמוד הדמעות. עמוד הדמעות המכסה את העין באופן טבעי הוא בעל הרכב יחודי. אם הרכב עמוד הדמעות אינו תקין אז נוצר מצב של יובש, מלווה בסימפטומים שתיראתי לעיל.
    הטיפול הוא:
    1)מצמוץ רצוני אחת לכמה זמן בזמן הישיבה מול המחשב.
    2) ניקוי עפעפיים: קומפרסים חמים פעמיים ביום למשך 10 דקות או חפיפת עפעפיים עם שמפו תינוקות של גונסון, או מגבוני EYE CARE.
    3) טיפות של דמעות מלאכותיות. ישנם סוגים רבים, עדיף להשתמש באלו ללא חומר משמר.
    יש להבדק שוב אצל רופא העיניים ולשלול מצב של דלקת עיניים אלרגית היכולה גם היא לגרום לתסמינים הנ"ל.
    בברכה,
    ד"ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

לימור
    01/08/2011

תודה רבה על התגובה המבירה. אנסה את עצותייך .

בברכה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו