עיגול נוסף של אור מסביב לתאורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגול נוסף של אור מסביב לתאורה
    הדס
    13/12/2011

היייי....

במשך שלושה שבועות, בעיקר בלילה בהסתכלות על תאורת רחוב, מכוניות או דברים מאורים, אני רואה עיגול נוסף של אור,מעין מסגרת שמופיעה מסביב לפריטים מוארים ומבלבלת מאוד את העיינים. בנוסף,לפעמים אני רואה כתם צהבהב על משטח כלשהו שנעלם מיד. בדרך כלל הראייה שלי מצויינת 6\6. אם זה חשוב אז לפני שלושה חודשים הייתה לי דלקת חריפה בשתי העיניים במשך שלושה שבועות,וטופלתי שש פעמים ביום בטיפות אופלוקס,לאחר שהדלקת עברה, הייתה איזושהי פגיעה בקרנית, וטופלתי בעוד סוג של טיפות (לא זוכרת את השם) במקביל,פעמיים ביום.הדלקת עברה וגם הפגיעה בקרנית.

מה יכולה להיות הסיבה להופעת "העיגולים, המסגרות" שאני רואה מסביב לנקודת אור כלשהי, ולכתם הצהבהב שמופיע ונעלם????????????

תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיגול נוסף של אור מסביב לתאורה - תגובה

ד''ר חיה מורורי כץ
    14/12/2011

העיגול הנוסף מסביב למקור אור יכול לנבוע מבעיה בקרנית או בעדשה של העין. יכול להיות שהפגיעה בקרנית שהייתה כתןצאה מהדלקת חזרה , זו תופעה מוכרת. כדאי שתלכי שוב לבדיקה.
    הכתם הצהבהב שאת רואה יכול לנבוע משינוי בנוזל שקיים בתוך העין ונקרא זגוגית.שינוי זה יכול להיות תהליך נורמלי שקורה אצל רוב האנשים במהלך חייהם , אך כדאי שתיבדקי כולל הרחבת אישונים ובדיקה של הרשתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו