עיבוי רשתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי רשתית
    יוסי
    24/01/2012

צלום FA מ 10.1 : עין שמאל 2 פגמים בחלקה האפי של הפובאה.
    מרכז הפובאה נראה תקין באנגיוגרפיה למרות שקלינית נראית הפרעת מבנה גם שם.
    כדאי להשוות עם ממצאי OCT.
    OCT בוצע ב 8.1 : שמאל מודגם נגע מעובה קטן בעל הדיות גבוההתחת מרכז המקולה. מתחתיו מודגן כפי הנראה עמעט נוזל תת רשתי. עובי מרכז המקולה 282 מיקרון.
    מומלץ להשלים ברור ע"י FA להערכת דלף/פעילות CNV משמאל, ובמידת הצורך לפנות למרפאת רשתית להמשך הערכת הטיפול.
    עין ימין תקינה.
    בקיצור אני די דואג בלשון המעטה. מה עושים איך מתקדמים? רופא העיניים שלי מציין במכתב ההפניה דחוף !! אני נוסע בעוד חודש לחו"ל לתקופה של חודש וחצי !
    התור הכי קרוב שאני משיג למרפאת רשתית הוא ב 20.2. כמובן אני 1/2 רופא רשתית מידע שצברתי באינטרנט.
    איך מקדמים את נושא הטיפולי ?
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי רשתית

הוספת תגובה

• עיבוי רשתית - תגובה

ד``ר דיאנה שטיין
    27/01/2012

כדי לקדם את האבחנה והטיפול יש ברשותך שתי אפשרויות:
    אחת, לנסות להקדים את התור למרפאת הרשתית או לנסות להגיע למרפאת רשתית בבית חולים אחר.
    השנייה, לפנות למומחה רשתית באופן פרטי.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שטיין

יוסי
    27/01/2012

לד"ר שטיין תודה על התגובה.
    האם לא כדאי לי להכנס לחדר מיון, להתלונן על הבזקים ... ירידה בראיה... וכד' ואז הופנה למרפאת עיניים ויש סיכוי שאגיע לרופא רשתית.
    יותר מזה האם פניה לרופא פרטי תחייב המשך טיפול אצל אותו רופא ואני מתכוון להזרקה או במרפאת בי"ח ואז אני חוזר בLOOP לזמן הממושך לטיפול שיכול להיות גם מבחינתי הרה אסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שטיין - תגובה

ד``ר דיאנה שטיין
    29/01/2012

שלום יוסי,
    אינך מחוייב להמשיך טיפול אצל רופא פרטי. הנך יכול להגיע לרופא לצורך אבחנה ואז המשך טיפול במרפאות החוץ. המשך טיפול במרפאות החוץ תלוי בלוחות הזמנים של מרפאת הרשתית.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו