מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת רשתית ERMriva25/01/2012
שלום רב,
אובחנה אצלי בעיין שמאל עיבוי רישתית שמפריא לי בחדות הראייה ועיוותים בראיה מקרוב ומרחוק. שם עדשה למשקפיים לא מתאימה לי.
אני לעיתים קרובות משתמשת בזכוכית מגדלת עם תאורה כדי לחרוז ולקרוא ועוד
שאלתי: האם ההסתכלות מבעד לזכוכית המגדלת גורמת להחמרת עיבוי הרשתית?
ורציתי לעדעת האם כדאי לי לעבור ניתוח להוצאת הקרום המכסה את הרשתית ומה הסיכונים בניתוח וסיכויי ההצלחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת רשתית ERM - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין27/01/2012שלום רב,
הסתכלות דרך זכוכית מגדלת אינה מחמירה את בעייתך.
לגבי נתוח: לפי התאור שלך, זהו הפתרון היחידי לERM, הגורם לירידה משמעותית בראייה. צריך לדעת, שאחרי הניתוח לא תמיד הראייה חוזרת לקדמותה, ושיש צורך לשלב נתוח להסרת קטרקט. מלבד זאת ישנם סיכונים שיש בכל נתוח עיניים כמו זיהום תוך עיני. סיכויי ההצלחה הנמדדים בהסרת הקרום ושיפור בחדות הראייה הם גבוהים.
אנא ראי את תגובתי למשה באותו נושא בפורום זה.
בברכה ,
ד״ר דיאנה שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
riva27/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)