מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- סקוטומהרינה19/10/2012
שלום רב
בת 60 ,בבדיקות שדה ראיה -24-2 התוצאה :בעין ימין סקוטומה בקשת התחתונה
ובעין שמאל התוצאה:ירידה ברגישות ללא נזק
בבדיקה של מקולרי אדום לבן: בשתי העיניים שדה תקין
ברקע יש לי גלאוקומה ומקבלת טיפות קוסופט
מה דעתך? אנא הסבר לי בבקשה מה הבעיה שלי ,ומה ניתן לעשות במקרה שלי,האם זה יכול להחמיר עם הזמן?
בתודה מראש לתשובתך
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקוטומה - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין21/10/2012שלום רחלי, לכאורה שדה הראייה מעיד על נזק מגלאוקומה, אולם כדי לקבוע זאת בוודאות, יש לראות את השדה עצמו, להשוות לשדות קודמים, ולבחון את מראה עצב הראייה.
הטיפול בגלאוקומה נועד כדי להאט ואף למנוע את הנזק בשדה הראייה.
עליך לפנות לרופא המטפל, לראות אם הלחץ התוך עיני עומד ביעד שנקבע, ואם לא יש להוסיף טיפול. בכל מקרה כדאי לעשות שוב בדיקת שדה ראייה בעוד שלושה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסקוטומה
אדם עיסא07/07/2014האם יש טיפול לסקוטומה
או כאילו לשמור על שאר. השדה ראיה הטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקוטומה - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין08/07/2014על פי שדה הראייה שתארת לי, יש נזק בשדה הראייה מגלאוקומה.
ניתן למנוע את ההחמרה על ידי טיפות להורדת לחץ, כפי שאת נוטלת.
יש להיות במעקב קבוע אצל רופא עיניים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?