מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראית הבזקיםאיל05/03/2013
אני בן 42 עם קוצר ראיה של -9 וצילינדר. לאחרונה אני רואה הבזק בזוית של עין ימין שנמשך כשניה מדי יום-יומיים. בנוסף,בתנאי חשיכה אני רואה (בשתי העיניים) מעין נקודות רבות וקטנות שמרכיבות את תמונת הראיה (כמו שהיה פעם "שלג" בטלויזיות השחור-לבן או כמו שקורה כאשר מביטים לאופק זמן רב). בבדיקת מומחה רשתית לפני כארבעה חודשים נאמר לי שלא נמצאה כל בעיה.
אודה לעצתכן לגבי שתי התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראית הבזקים - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין07/03/2013שתי התופעות מעידות על שינויים בג'ל הממלא את העין הנקרא זגוגית. שכיחות שינויים אלו עולה עם הגיל.
אכן צריך לבדוק שאין חור או קרע כתוצאה מהשפעת שינויים אלו על רשתית העין. במידה ולא נמצא קרע או חור, אין צורך לעשות כלום.
עקב קוצר ראייה גבוה כדאי לבצע בדיקת רשתית אחת לשנה.
במידה ומופיעים תופעות כמו מסך, וילון ,או הבזקים/נקודות שונות ממה שאתה חווית עד עכשיו, יש לפנות מיידית לבדיקת רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)