מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה >כתמים אפורים קטנטנים בשדההראייה
- כתמים אפורים קטנטנים בשדההראייהמאיה29/05/2014
היי, אני בת 29
כבר המון זמן (מעל שנה) שיש לי מעין כתמים אפורים בשדה הראייה שלי.
כמו לכלוך שנתקע באישון..
אציין שאני רואה 6,6 וגם בלילה רואה טוב.
אין לי כאבי ראש, מיגרנות או טשטוש ראייה.. רק כתמים קטנטנים אפורים שזזים.
לא יודעת אם יש קשר אבל מלפני שנה בערך, בלוטות הלימפה שלי בבית השחי מוגדלות קצת (מבנה שמור)- אני במעקב אחרי זה.
האם יש סיבה לדאגה? מה זה יכול להיות?
זה לא עובר כבר המון זמן.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אפורים קטנטנים בשדההראייה - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין08/07/2014השינויים שאת מתארת מתאימים לשינויים החלים עם הגיל בג׳לי הממלא את גלגל העין.
שינויים במבנה הג׳לי, הנקרא זגוגית, יוצרים מעין חוטים הזזים עם העין.
יש להבדק על ידי רופא עיניים עם הופעת תסמינים אלו, ובכל מקרה של הבזקים, נצנוצים, מסך, וילון או גשם.
עם הזמן המח לומד להתעלם מהשינויים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לנוירולוגיית ילדים
דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון
ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים.
מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד