מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורים ברשתית-15/07/2015
שלום,
אני בת 25 ולפני מספר כ-4 שנים עברתי תיקון בלייזר של חורים ברשתית שהתגלו אחרי שראיתי גופים צפים.
מאז אני הולכת כל שנתיים לביקורת אצל מומחה רשתית. הייתי בביקורת האחרונה לפני כחצי שנה ונאמר לי שהכל תקין, החורים סגורים, ורק אם אראה הבזקים לפנות מהר לרופא.
יש לציין שאת הגופים הצפים אני ממשיכה לראות כל הזמן הזה והבנתי שהם לא יחלפו..
שאלתי היא: בחודש האחרון בשל תקופת מבחנים אני יושבת המון מול מסך המחשב ואני מרגישה שאני רואה את הגופים הצפים יותר ממה שבדר"כ. ייחסתי את זה לעובדה שהמסך הוא לבן וכך גם הדפים ואת הגופים האלה רואים יותר על רקע לבן.. האם ייתכן שזו לא הסיבה ושבטווח של חצי שנה התפתחו לי שוב חורים ברשתית? אני מאוד חוששת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים ברשתית - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין16/07/2015שלום רב,
תרחיפים אכן בולטים יותר כאשר מסתכלים על רקע לבן.
ריבוי תרחיפים או ״גופים צפים״, מהוה התוויה לבדיקת עיניים חוזרת כדי לשלול קרע או חור חדש.
הסימנים המהוים התוויה לבדיקת רופא עיניים: הבזקים, מסך, וילון, הופעת תרחיפים או ריבוי שלהם.
בברכה,
ד״ר דיאנה שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
-16/07/2015האם התרחיפים ישארו תמיד למרות הניתוח שעשיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין30/07/2015לרוב המח לומד להתעלם רב הזמן מתרחיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)