אטרופיה אופטית-האם ניתן לעצור את ההתדרדרות בראיה שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטרופיה אופטית-האם ניתן לעצור את ההתדרדרות בראיה שלי?
    ורד אזן
    20/11/2016

אני כבדת ראיה, בעלת תעודת עיוור/ליקויי ראיה בגלל בעיית האטרופיה אופטית שלי אשר התגלתה לי לפני 6 שנים, הייתי במעקב אצל פרופ׳ קסלר ענת שהיא רופאה מומחית בתחום הנוירואופטלמולוגיה והיא טרטרה אותי במשך 5 שנים עם בדיקות ובסוף אמרה לי שאין טיפול וגם אין דרך לעצור את ההתדרדרות בראיה, השאלה שלי היא איך עם כל הטכנולוגיה המתקדמת בארץ אין לבעיה שלי טיפול, לציין שעשו לי את כל הבדיקות האפשריות בכדי לברר ממה זה ולא מצאו ממה זה, הם כותבים אופטיק נוירופתיה על רקע לא ברור ובינתיים המצב שלי התדרדר מאוד, אני לא יכולה לעבוד ואפילו לראות טלויזיה אני לא יכולה, אני יודעת שאני הולכת להתעוור כי קראתי את האבחנה הזאת לפני שנתיים בגוגל שלא רק שאין טיפול אלא מתעוורים מזה עם השנים, אני יודעת שאני הולכת להיות עיוורת וזה רק עניין של זמן, עמה זמן רק אלוהים יודע, השאלה שלי היא האם אין דרך לעצור את ההתדרדרות בראיה שלי? ממתינה לתשובתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר דיאנה שטיין
    24/11/2016

יש לך נוון של עצב הראייה מסיבה לא ברורה. יתכן מאוד, כי המצב ישאר סטטי ולא יתדרדר. איני מכירה טיפול היכול לעצור את ההדרדרות בראייה.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו