מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחני21/09/2009
רופאים נכבדים שלום!
מזה כ 4 שנים אני סובלת מיובש וכאב בעניים. כמו כן ישנה נפיחות שמופיעה לסירוגין בשעות הבוקר.
נבדקתי ע"י כמה רופאים שלא מצאו דבר, דמעות טבעיות גם אינן עוזרות.
האם תוכלו להמליץ לי על בירור.איזה בדיקות ניתן לעשות על מנת לקבל תשובה ולפתור את הבעיה.
הבעיה העיקרית היא שכעת אני גרה ברוסיה ולא ממש סומכת על חוות דעת של רופאים מקומיים. אבל הבעיה ממש מציקה לי, אני לא יודעת למי לפנות.
על כן ממש אודה אם תוכלו להמליץ כיצד להתחיל בירור.
בתודה,
שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחני
ד''ר חיה מורורי כץ23/09/2009הבדיקה הפשוטה ביותר לזהות יובש נקראת - בדיקת שירמר , ובדרך כלל אפשר לעשותה אצל כל רופא עיניים.
יש אפשרות שיש לך דלקת אלרגית כלשהי , שבדר"כ אפשר לאבחנה ע"י סימנים מסויימים שהרופא רואה בבדיקה.
קיימים תחליפי דמעות מסוגים שונים , כאשר לא כל תכשיר עוזר לכל אחד , ולעיתים קרובות צריך לנסות מספר תכשירים , עד שמוצאים מה שעוזר.
כדאי לך לברר לגבי רופא עיניים שמתמחה בנושא קרנית , והוא בדר"כ מנוסה ומטפל בבעיות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)