מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרויטל14/12/2009
הייתי מעוניינת להתייעץ איתך בנוגע לבעייתי לאחר יום עבודה של כ 8- 9 שעות
אני מרגישה את עיניי מעט צורבות (תחושה שבא לי לשפשף מעט) ובעיקר הם אדומות
אני עובדת מול מחשב ואני נמצאת במרחק של כ 50 -60 ס"מ מהמסך כמו כן אני נמצאת בחדר שמואר טוב.
הייתי מעוניינת לדעת אם ישנה דרך לטפל בנושא
בנוסף אני רואה 6/6 ואין לי משקפיים
כמו כן בסופי שבוע שאני לא עובד האדמומיות בעיניים נעלמת
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרויטל
ד''ר חיה מורורי כץ14/12/2009הסימפטומים שאת מתארת מתאימים למצב של יובש של העיניים. זה דבר שכיח כשעובדים הרבה שעות מול מחשב. הסיבה לכך היא שכאשר אנחנו מסתכלים במסך אנחנו פחות ממצמצים עם העיניים. פעולת המיצמוץ היא הדרך הטבעית שבה העיניים שלנו מרטיבות את עצמן , ברגע שפחות ממצמצים , העיניים יותר יבשות ואז מופיעים הסימפטומים שתיארת.
יש מספר דברים שאת יכולה לעשות : דבר ראשון , בערך פעם בשעה לעצום עיניים לדקה או שתיים , דבר שני לשטוף מידי פעם את העיניים במים ובנוסף אפשר לטפטף טיפות של תחליפי דמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)